Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Динамо» зіграло за сценарієм cуперника

2016-11-25 13:24 Як і очікувалося, дива у поєдинку «Наполі» — «Динамо» не сталося. З першої до останньої хвилини ... «Динамо» зіграло за сценарієм cуперника

Як і очікувалося, дива у поєдинку «Наполі» — «Динамо» не сталося. З першої до останньої хвилини умови диктували господарі, які безперервно атакували, змушуючи гостей оборонятися усією командою. Аби щось цьому протиставити, кияни мали швидко переводити гру на половину суперника, проводячи контратаки. Здавалося — що може бути простіше? Але для такої гри у команди має бути налагоджений перехід у напад через одну-дві передачі. Нинішнє «Динамо» так діяти не вміє — без трьох чотирьох поперечних пасів на власній половині поля команда атаку не розпочинає. Із такою грою складно навіть проти середняків чемпіонату України. Коли ж на іншій половині поля одна з топ-команд серії «А», шансів не буде жодних.

Микола Несенюк

Ми не знаємо, чи є у нинішній команді гравці, здатні організувати атаку однією довгою передачею. Учора цим здебільшого займався воротар Рудько, який гасив навмання вперед після того, як захисники під пресингом неаполітанців віддавали м’яча назад.

Слід сказати, що господарів така гра цілком влаштовувала. Тренер «Наполі» після гри сказав, що його команда не особливо прагнула забити. Нічия і перемога, за словами Мауріціо Саррі, були прийнятним результатом. Залишається лише гадати, що було би, якби господарі поля конче прагнули перемоги, якщо не дуже напружуючись, вони подали 17 кутових проти двох у гостей, жодного разу не давши динамівцям завдати удару в отвір власних воріт.

Простою мовою це називається класом гри, який у нинішнього «Наполі» очевидно вищий, ніж у нинішнього «Динамо». Наші хлопці звичайно старалися, показавши звичний для себе рівень так званої «самовіддачі». Як наслідок — змогли не програти. Чи могли виграти? Виключно в результаті щасливого випадку чи фатальної помилки господарів.

«Динамо» цього разу вперше у цій Лізі чемпіонів не пропустило. А забивали кияни востаннє аж у другому турі, зігравши в атаці «насухо» три гри поспіль. Як ми вже зазначали — це відповідає рівню нинішньої команди, яка має ще довго працювати, аби перетворити старання та ентузіазм на майстерність у Лізі чемпіонів.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть