Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Олимпийский» нуждается в ремонте

2017-08-01 12:14 У сучасній журналістиці є таке кліше: «те, про що ви хотіли, але боялись запитати». Справді, ми ... «Олимпийский» нуждается в ремонте

У сучасній журналістиці є таке кліше: «те, про що ви хотіли, але боялись запитати». Справді, ми вже п’ятий рік чомусь боїмося запитати про те, що коїться із головним стадіоном нашої країни, який за шалені гроші реконструювали до фінального турніру футбольного Євро-2012. Ще тоді, 2012-го, були помітні очевидні конструктивні недоліки та недоробки, на які всі закривали очі через необхідність не зганьбитися перед європейськими гостями.

26 травня наступного року «Олімпійський» прийме фінал Ліги чемпіонів. Уже сьогодні більшість комунікацій усередині арени знаходиться в аварійному або передаварійному стані. Це показав перший матч нового футбольного сезону між «Динамо» та «Янґ Бойз». Майже сорок тисяч глядачів опинилися перед непрацюючими та погано працюючими туалетами, непрацюючими та погано працюючими буфетами тощо. Глядачі не ходять під трибунами, тому не бачать, що у місцях, куди не заходить публіка, гості та преса, все вже давно і досить капітально тече та підтікає.

Звісно, у ложах для почесних гостей і тепер усе нормально. Але ж більшість пересічних глядачів на фіналі Ліги чемпіонів становитимуть закордонні гості Києва, які рознесуть потім по світу інформацію про справжній «комфорт» на «Олімпійському». Це наші промовчать і «перетопчуться». Хоча, можливо, й українські футбольні вболівальники, які платять гроші за квитки на футбол, змусять адміністрацію стадіону розпочати щось робити.

Можливо, скарги свідомих киян дадуть старт розслідуванню того, куди і на що пішли оті сотні бюджетних мільйонів, які у 2010— 2011 роках успішно «закопали» у будівництво «Олімпійського». Поки що у «чесної влади» не видно бажання щось у цьому напрямку робити. Не виключено, що хтось уже планує ремонт «Олімпійського» із таким самим космічним кошторисом, як перед Євро-2012. Бо у сьогоднішні туалети навколо трибун запрошувати іноземців уже тепер якось ризиковано. Хіба що гості сприймуть це як своєрідний «екстрим». Після нього про великі міжнародні події на «Олімпійському» доведеться надовго забути.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть