середа, 10 серпня 2011 13:12

"Динамо" можуть серйозно покарати через Бандеру з Шухевичем
6

Фото: Фото: DynamoMania.com

Київському "Динамо" загрожують серйозні санкції за поведінку вболівальників під час матчу 5-го туру чемпіонату України з львівськими "Карпатами", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Під час гри фанати "Динамо" і "Карпат" до втрати свідомості побили охоронця стадіону, який вирішив самовільно зірвати прапори із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича в секторі "Карпат".

"Поведінка вболівальників "Динамо", які побили людину, скандували нецензурні речівки та масово палили піротехніку - це кричущий випадок і резонанс дійсно величезний. Що стосується дій Прем'єр-ліги, то вони обумовлені Статутом нашої організації та Регламентом змагань. Зараз співробітники збирають необхідні за процедурою документи. Одержаний рапорт делегата, з'ясовуються додаткові відомості у клубу. Дане питання буде винесено на чергове засідання Дисциплінарного комітету ПЛ, яке відбудеться в четвер.

На жаль, цей орган спортивного правосуддя вже величезна кількість разів стикався з неналежною поведінкою уболівальників "Динамо", і найбільш резонансними були події минулого сезону, коли в кубковому матчі "Динамо" - "Арсенал" фанати "біло-синіх" застосували фізичну силу і скинули з сектора вісьмох стюардів. Зараз вже новий інцидент. І, впевнений, реакція Дисциплінарного комітету буде адекватною. Існують Дисциплінарні правила ФФУ, в яких обумовлені санкції за такого роду порушення. Але хочу підкреслити - це питання перебуває у виключній компетенції Дисциплінарного комітету, до якого входять представники всіх клубів. Давайте дочекаємося їх вирішення", - сказав генеральний директор Прем'єр-ліги Олександр Єфремов, слова якого наводить прес-служба організації.

Відзначимо, що столичні ультрас вже опублікували офіційне роз'яснення ситуації, звинувативши стюардів клубу в провокаціях. На їхню думку, дії стюардів постійно призводять до бійок і провокацій на фан-секторах.

 

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" можуть серйозно покарати через Бандеру з Шухевичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути