субота, 18 серпня 2012 22:49

"Динамо" вже складно перебудуватися на атакуючий футбол"- Сопко

"Динамо" вже складно перебудуватися на атакуючий футбол"- Сопко
Сопко: "В" Динамо "все побудовано з надмірним акцентом на оборону". Фото: shakhtar.com

У сьогоднішньому "Динамо" надмірний акцент зроблений на оборону, і команді вже складно перебудуватися на атакуючий футбол. Про це в ефірі телеканалу "Футбол" сказав екс-захисник "Шахтаря", телекоментатор Олександр Сопко, аналізуючи поразку команди від "Ворскли".

"Сьогоднішній результат - відображення картини, яка спостерігається в "Динамо" останні рік-півтора. Побудова гри, підбір гравців - все робиться з надмірним акцентом на оборону. Немає ні думки, ні вміння атакувати комбінаційно, довгими розіграшами, ні швидких та гострих контратак. Все побудовано на індивідуальній майстерності окремих гравців", - сказав Олександр.

"Взяти сьогоднішню гру, перший тайм. По чотири захисники стоять ззаду, страхують один одного, а в результаті один Янузі встигає прийняти і обробити м'яч, створити гостроту. Вукоєвич деколи взагалі як третій стопер грає, при атаці також розігрує м'яч між стоперами. Це уповільнює атаку. Захисники ж пасивно чекають, коли нападник відкриється біля штрафного. Ось так побудована гра "Динамо", і команді вже складно перебудуватися на атакуючий футбол", - додав він.

Нагадаємо, "Динамо" в 6-му турі зазнало першої поразки в сезоні, мінімально поступившись на виїзді "Ворсклі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вже складно перебудуватися на атакуючий футбол"- Сопко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути