Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2011 10:00

Побитий фанатами Андрій Саламатов захоплюється НКВС та чекістами

Побитий фанатами Андрій Саламатов захоплюється НКВС та чекістами

Блогери викрили побитого на стадіоні "Динамо" співробітника клубу Андрія Саламатова в українофобії. Свідченням цьому нібито є його записи на форумах в інтернеті, а також профілі в соціальних мережах.

Так, як пише відомий український блогер Дмитро Резніченко, Саламатов в "вКонтакте" значиться в групах "НКВД", "Наша родина СССР", і "Я чекист".

Крім того, на форумі міста Васильків той почав гілку під назвою "Української нації ніколи не було, немає і не буде!", Де активно відстоював свою позицію.

"Почнемо з того, що" українська нація "і" українська мова "- це штучні химери створені для розчленування і знищення Російського народу [...] Отже все "українці"- це Росіяни, або "колишні "Росіяни, а "Україну" Руська земля , окупована покидьками і зрадниками, які доцільно переплавлюють Російських людей в висмоктаних з пальця "українців", а по суті роблять з них анти-росіян. Мириться з цим неможливо, це буде співучастю в злочині", - написав, зокрема, людина під ім'ям Андрій Саламатов.

У свою чергу в мережі "Мой мир" на Mail.ru в розділі "коротко про себе" зазначив: "Радянська людина - громадянин якоїсь України, сподіваюся ненадовго...".

Нагадаємо, на 65-й хвилині матчу прем'єр-ліги чемпіонату України між "Динамо" і "Карпатами" на бігових доріжках столичного стадіону почалася бійка через те, що Саламатов особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

У відповідь його побили фанати як господарів, так і гостей. Ким саме в структурі "Динамо" працює Саламатов, в клубі не уточнюють. Сам потерпілий стверджує, що зазвичай займається відеозйомкою гостьового сектора. Однак під час поєдинку "Динамо" і "Карпат", за словами Саламотова, він виконував обов'язки стюарда.

Після цього інциденту президент Біло-синіх Ігор Суркіс розкритикував поведінку вболівальників, і заявив, що розглядатиме питання про повернення на трибуни стадіону міліції.

Зараз ви читаєте новину «Побитий фанатами Андрій Саламатов захоплюється НКВС та чекістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути