Ахмєтов і Суркіс оголосили про об'єднання Динамо та Шахтаря

Президенти футбольних клубів Динамо Київ та Шахтар Донецьк оголосили про об'єднання двох клубів.
«Ми об'єднуємо наші клуби для боротьби за перше місце в чемпіонаті України і за чемпіонство в Лізі Чемпіонів», — наголосив Рінат Ахмєтов.

Новий футбольний клуб отримає назву ФК Дихтьор, а на презентації нового клубу було продемонстровано попередній дизайн логотипу:


Ігор Суркіс відкрив деякі майбутні плани нового клубу: «Мірча Луческу погодився увійти в тренерський штаб Олега Блохіна. Олег Володимирович пообіцяв розібратись, а Містер запевнив, що забезпечить шапками весь тренерський колектив.»

Також було презентовано нову домашню та виїзну форму ФК Дихтьор:





В інтерв'ю, після першого тренування, Олег Блохін пообіцяв наладити комбінаційну гру команди: «Центральна вісь поки провисає, але будемо розбиратись». Мірча Луческу дав уроки акторської майстерності Макаренко і Драговичу, а Кучер і Срна продемонстрували екс-динамівським захисникам всі вивчені трюки.
Поки Містер відточував акторську майстерність футболістів, Спірідон збігав в ларьок за цигарками і кавою для Олега Володимировича.

Після тренування Олег Блохін показав свій золотий м'яч і кілька нарізок голів з youtube про наступного суперника. Всі нарізки були завбачливо підготовлені і записані на VHS касети.

В такій, майже сімейній, атмосфері пройшов перший тренувальний день ФК Дихтьор.

Інформаційний відділ ФК Дихтьор вітає всіх з 1 квітня. Усі персонажі, а також сценарій цієї історії вигаданий. Тому будь-які співпадіння прохання вважати за випадкові. :)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте