Фанати розповіли Суркісу, як реанімувати "Динамо"

Фанати розповіли Суркісу, як реанімувати "Динамо"

Фанати вимагають змін. / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Шанувальники клубу просять не мучити їх, а зробити конкретні дії.

Вболівальники київського "Динамо" звернулися до президента Ігоря Суркіса з відкритим листом, в якому висловили біль від гри улюбленої команди, а також попросили внести зміни в роботу клубу.

Фанати зазначили, що це далеко не всі пункти, які необхідно змінити. Однак впевнені: вирішивши ці завдання, в клубі вже почнеться рух вперед.

"Дорогий Ігоре Михайловичу, ми просимо Вас не мучити вболівальників і футболістів і зробити конкретні дії:

- Внутрішня реорганізація. Розробити стратегію розвитку клубу на найближчі 5 років.

- Найняти професійних менеджерів для вирішення поставлених завдань. Колишні футболісти і коментатори не підходять для професійного і якісного вирішення завдань, які стоять перед клубом.

- Залучити команду зарубіжних тренерів, у яких є досвід завоювання чемпіонських титулів Європейських чемпіонатів, а також Єврокубкових турнірів.

- Поставити завдання. Хорошим спортивним результатом буде вважатися перемога в чемпіонаті або боротьба за чемпіонство до останнього туру, а також потрапляння до групи Ліги Чемпіонів і успішний там виступ. Під успішним виступом буде вважатися місце в групі не нижче другого - місце яке дозволяє пройти в наступний раунд. В іншому випадку, команда повинна ставити за мету вигравати Лігу Європи.

- Нова команда менеджерів повинна організувати PR-відділ для зміни акцентів в інформаційній війні з донецьким "Шахтарем".

- Також одним із завдань нового менеджменту буде реорганізація селекційного відділу - тільки останнього міжсезоння до трансферів майже немає питань.

Додайте в цей список задачі з поліпшення якості внутрішнього і зовнішнього маркетингу (робота з уболівальниками, як у нас називають), організацію продажу квитків", - написали фанати.

Нагадаємо, 21 вересня "Динамо" скоротило тренерський штаб, звільнивши від обов'язків Олексія Михайличенка, Андрія Баля і Юрія Роменського. Але пізніше вони отримали нові посади в клубі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація