Головне

Бальчос: Момент передачі телеправ УПЛ вивчать додатково

04.07.2011 21:20 282 0

Виконком ФФУ не зміг розглянути всі питання, що стояли на порядку денному, спіткнувшись лише на обговоренні телепулу.

Про це після засідання заявив голова ПФЛ Мілентій Бальчос, повідомляє кореспондент "Чемпіона" .

"Виник спірний момент у відносинах передачі телеправ Прем'єр-лігою, було вирішено вивчити додатково буквально в найближчі 2-3 дні питання, поспілкуватися з клубами, прийти до якоїсь єдиної думки і потім винести її на обговорення Виконкому ФФУ", - сказав він.

Бальчос розповів, що кожне питання розглядалося досить тривалий час, але по кожному знаходили компроміс, і не змогли домовитися лише щодо пулу.

"Календар прийнятий, інтереси клубів враховані, оперативно зв'язалися з клубами, поспілкувалися і прийшли до висновку, ми знайшли зручний варіант і для збірної, і для клубів. Чи буде відомий календар до 8-го числа? Я думаю, буде відомий раніше", - зазначив він.

"Поки колективний договір ФФУ з УПЛ і ПФЛ не розглядався. Вирішили зустрітися на Виконкомі і розглянути це питання. Питання договірні, вони пов'язані саме з питанням прав. Я думаю, робоча група, яка створена для того, щоб відпрацювати питання, підготує хорошу пропозиція, яка влаштує всіх", - сподівається Бальчос.

"Результати змагань Прем'єр-ліги та ПФЛ затверджені, календарі змагань - затверджено. Були питання по регламенту, регламентним нормам, власне кажучи, плавний перехід відбувся в ході питання щодо регламенту, коли почали розглядати питання про пул, яке все і загальмував", - повідомив голова ПФЛ.

"Після минулого виконкому я на засіданнях не був присутній, але сьогодні навіть Бандурко сказав, що повна демократія, абсолютно робоча обстановка, робоча ситуація, обговорення толерантне, на особистісні відносини абсолютно немає переходу", - оцінив наостанок обговорення Бальчос.

Коментарі ()