Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Die Welt: Євро-2012 загрожує квитковий хаос

2012-06-06 12:38 Європейські вболівальники побоюються, що через заборону перепродажу квитків, вони не зможуть потрапити на стадіони України та ...

Європейські вболівальники побоюються, що через заборону перепродажу квитків, вони не зможуть потрапити на стадіони України та Польщі з квитками, які вони придбали на інтернет-платформах. Про це йдеться в статті Die Welt.

«Інтернет-аукціони такі як Ebay та інтернет-обмінники такі як Viagogo і Seatwave повні пропозицій з продажу квитків, часто лише з невеликою надбавкою до ціни покупки.

Тільки ті, хто купують квитки, ризикують отримати відмову в допуску до стадіонів в Україні та Польщі не зважаючи на те, що ці квитки законні. Через це у найгіршому випадку тисячі футбольних вболівальників можуть даремно з’їздити в приймаючі країни», - пише Die Welt.

«Для всіх квитків застосовується правило, що лише першопочатковий покупець отримує допуск, і ми не рекомендуємо купляти квитки на інтернет-платформах. Навіть у разі хвороби квиток не слід передавати», - відмітив речник УЄФА на запит Die Welt.

Як зазначає видання, так само як і перед чемпіонатами 2008 та 2010 року правові підстави таких вимог є невідомими.

«Про те чи потраплять вболівальники, які купили квитки на чорному ринку, на стадіони залишається гадати на кавовій гущі», - зазначає німецький юрист Міхаель Терхааг.

«Для Європейського Союзу чемпіонат Європи є величезним бізнесом: 1,4 млн квитків та ваучерів він продав на 31 гру і за офіційними даними заробив €115 млн. За підрахунками он-лайн платформи Viagogo, кожен десятий квиток проданий УЄФА далі перепродається. На минулому чемпіонаті Європи УЄФА вже намагалася не допустити перепродажу і, на думку асоціації, питання сірих зон вже було вирішено. У той же час вона погрожує власникам квитків, які хотіли їх продати, штрафом у €5 тис. Проте такий строгий підхід має серйозні наслідки для любителів футболу. Вони не тільки не можуть перепродати квитки, але й їх повернути», - йдеться в статті.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.06.2012, 12:38
06.06.2012, 12:38
101425 0
Gorenici
Автор:
(Gorenici)
Статус:
Читатель (43 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть