Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ганьба Київа

2012-06-08 19:06 Я дуже люблю Київ.Найбільше з усіх міст і поселень де я побував.Для мене місто(населений пункт) насамперд ...

Я дуже люблю Київ.Найбільше з усіх міст і поселень де я побував.Для мене місто(населений пункт) насамперд -це  люди які його населяють.Все інше є результатом їхньої творчості.

На жаль в основному складі "Динамо " Київ не так багато корінних киян.Людей які змалку виросли саме в Київі. Зараз Їх-  тліьки двоє Шева і Шова.

На жаль,за останні десять років,жодний киянин так і незміг стати повноправним гравцем основи.Був шанс в покоління 1989-90 року народження,але нажаль так ніхто  і не дійшов до основи.

Роман Зозуля народився на Лісному,він вже зараз в "Дніпрі".Була величезна надія на Кирила Петрова,матір якого є актором Оперного театра,але знову не склалося.Можливо,щось вийде  в Бойцу,вибачте,Бойко

Але на жаль " В сім"ї не без урода",є певні предстаники,які зганьбили своїми вчинками місце де вони народилися.Ви напевно всі знаєте про Кучера,Іщенка,Бутківського які грають за "Шахтар".

Я не можу,і не хочу їх засуджувати.Це - молоді люди,які потрібно заробляти гроші.Але коли це відбувається в 60 років,я вважаю,що це не нормально.До цього часу в людини вже з"являються певні принципи,які вона неможе переступити і розуміє,що є більш вагомі речі ніж гроші..

Так,Микола Петрович Павлов - коріний киянин.Точніше сказати був ним,дуже давно.Людина,яка свого часу очолювала "Динамо"

"Шахтар" витратив дуже багато грошей на іноземних тренерів,для своїх молодіжних команд.Голадці вже побудували академію,яка "дає плоди " кожен рік.Найкращі гравці України стають "реп"яхами",тобто гравцями,які не потрібні своєму клубу.

Тепер для них знайшли більш іменнитого,професійного тренера,який начебто і не йде працювати в нижчі ліги,але всеж виконує однкове завдання - готувати гравців,для першої команди "Шахтаря"

Я всеж не можу збагнути,який тренер може залишити зелену Полтаву,заради не зовсім екологічного Маріуполя?

Всі ми добре пам"ятаємо,як "Ворскла" "грала " з "Шахтарем".Як потім через тиждень готували на "Динамо" заперли на базі на тиждень,забрали телефони.Можливо,вже тоді Микола Петрович про все домовився?Чи можливо,цінна за таку відданісь є працевлаштування "супер талановитої " Яни Павлової яка може і погоду вести і спорт  на "Першому"?Яблоко від яблуні далеко не падає..

Я розумію, вболівальників "Іллічівця" які проти такого "татарського іга".Люди які навіть не живуть в місці не можуть повністю віддаатися на полі за це місто.Я думаю,що не секрет,що всі арендованні гравці живуть в Донецьку,а на тренування і на матчі їздять на машині.

Мені особисто соромно,що Микола Павлов іменує себе киянином..

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.06.2012, 19:06
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть