Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Попурі.

2012-06-10 12:46     Повинен зізнатися, счо вболівальник з мене ніякий, але одного разу друг затягнув пивка попити ...

    Повинен зізнатися, счо вболівальник з мене ніякий, але одного разу друг затягнув пивка попити та футбол глянути на великому екрані у барі і мені сподобалась.

    Потім, по рекомендації тогож друга, став заглядати на цей сайт потроху, почитував і зарас вперше пишу тут. 

    Взагалі то я пописую в деякі журнали, наприклад в медичні в розділ гінекології. А що, ця наука близька до народження людини, а народження усього навіть, влади, пов*язане. У нашій країні за її історію було аж чотири "гінєкологи", особлива добрі два останніх, один з котрих не тільки "народив" собі владу на майдані, але й допоміг потім "другу" перемогти погану бабу.

   Але, як тут багацько хто пропонує, про політику більше не буду, незважаючи на те, счо про футбол для мене складніше, бо мало сче вивчив цю тему. Але головне - храмотно пісати, інше пріклеїться само.

   Ну так, з  темою заголовку закінчено, перейдемо до інших вражень.

   Якби ви знали, як мені подобається читати багатьох авторів тут.  По-перше, привітання. До чого ж велика в нас любов до всьго нестандартного. Ну, скрізь, в усіх народів, є "добрий ранок", "добрий день" і т.д. Ми ж так не можемо, це, дуже, просто. От  "Усім доброго часу доби" звучить по-новому і, головне, загадково, розшифрувати вкрай складно. Навіть вирази "українска письменниця Ахмєтова" або "великий український поет Чєхов" зрозуміти і пояснити можна, прості вони для розуміння, а приведене привітання - суцільна космічна зАгадка.

    А заголовки Блогів? Ну, наприклад, "Будь, как дома, но помни, что ты в гостях" - прямо нове прислів*я. Раніше чув таке: привітання (російською) "Хлеб соль" і відповідь "Едим свой, а ты рядом постой". Автор заголовку, мабудь, на основі цього вислову переробив відомий привітний. Або ще заголовок про те, як трава не сподобалась вболівальникам у,здається, Харкові. Мабудь, автор хотів порівняти фанів з жуючими траву коровами, що для мене образливо, хоча я й не фан.

   Про тексти вже й годі писати, але пройти мимо цих "перлів" не можу. От, наприклад:  "И напоследок я скажу ... Но от пьяной гопоты , пусть и "братской",утираться не намерен!!!!" В коментаріях автору я написав, що аж сльоза прошибає, але не уточнив, від чого. Зараз уточняю - від сміху.   Або таке:  "Вот это драматургия! Отдыхают и нервно курят Агата Кристи и Микки Спилейн! ". Вислів, одначе, вже розібраний коментуючими, повторювати або добавляти щось не буду, і так забавно.  І останнє: "Львов. И даже если там и будут некие недаработки, красота города сможет затьмить голову иностранцам :)".   - Все ж, як красиво сфрмульовано! Бідні "иностранці", повернуться додому з Львова с затьмареними головами, а як далі жити? А ще й працювати треба, в них на халяву, майже, ніхто не живе.

     Трошки на тему коментарів у студіях. Ну, про те, що звук на одному з "великих" каналів випереджає зображення, помічено усіма. Я ж, спочатку, подумав, що кометує екстрасенс, м*яч, наприклад, ще в полі, а він, вже, знає, що попаде у стойку воріт. А студія на "Уікенді" яка. Такої студії нема ніде, ні в Москві, ні в Європі. В Москві, коли той же Уткін з колегами професійно розбирають ігри, всі сидять за звичайними столами, а тут таке космічне творіння, що бідний Уткін, від захвату, мабудь, рот не може розкрити, а, коли, все ж, розкриває, його зразу ж переривають інші знатоки футболу.  А які "народні" гроші пішли на це? Які ми, все ж, богаті!  До речі. прочитавши тут ще одного маститого автора, дуже великого "уподобанця" цієї красочної передачі, вдивлявся на ноги Блохіної на предмет колготок.  Одначе, не розгледів, є вони чи їх немає, але згоден, що без них перестрибнути "планку", якої так і нема, складно. Жінка, яка бере інтерв*ю у відомих тенисистів  на Ролан Гарос у Парижі, впевнений, сидить без колготок, але, якось, проходить "номер", але куди їм, с гниючого заходу, до нас, до наших стандартів.

     Все, ввечері, знов, футбол, знову бар з друзями і багато емоцій під пиво. Пробачте, якщо затримав вашу увагу. Треба жінку відправити на пів дня до подруги, щоб, потім, не мала претензій, що чоловіка весь вечір не було вдома.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2012, 12:46
10.06.2012, 12:46
101925 1 Alexandr_SP
Kopna
Автор:
(Kopna)
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть