Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Порівняно із Харковом це рай" - фанат збірної Данії про Львів

2012-06-13 00:58 До міста починають з'їжджатися фанати збірної Данії. Наразі на вулицях Львова їх небагато. Біля входу в ...

До міста починають з'їжджатися фанати збірної Данії. Наразі на вулицях Львова їх небагато. Біля входу в Ратушу відкрили фан-посольство Данії. Фани підходять до нього. Розбирають інформацію про місто. Потім ідуть гуляти вуличками Львова.

"Ваше місто неймовірне, - розповів фанат Олівер Расмуссен. - Порівняно із Харковом це рай. Тут затишно, привітні люди, милі кафе. Пив уже львівську каву. Вона дійсно смачна. Заходили із друзями в дворики. В деяких пахло не дуже приємно. Але вони таємничі і дуже манять до себе. Основна маса фанів приїде завтра. Багатьом данцям не сподобалося в Харкові. Дехто здавав квитки. Буду сьогодні дзвонити друзям, щоб не робили такого, а летіли до Львова."

 

Також на вулицях видно багато португальських вболівальників. Вони почуваються більш впевнено у місті. Багато хто з них тут ще від першого матчу збірної Португалії у суботу, 9 червня.

"Ми з друзями думали лише на матч сюди приїхати, - сказав португалець Педро Морічелло. - Але нам тут дуже сподобалося. Вирішили здати квитки і лишитись на довше. Поселились у "Бухті вікінгів". Там нормально і не надто дорого. Кожен день їдемо в місто. Гуляємо вулицями, сидимо в кафе. А вечором ідемо вболівати у фан-зону."

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2012, 00:58
FCKLandFCDK
Автор:
(FCKLandFCDK)
Статус:
Начинающий писатель (106 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть