Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Комплекс "грошових мішків"

2012-06-13 14:37 Це - комплекс коли не потрібна власна селекція,просто можна слідкувати за конкурентами і пропонувати кращі умови ...

Це - комплекс коли не потрібна власна селекція,просто можна слідкувати за конкурентами і пропонувати кращі умови гравцю, і відповідно -кращі фінансові умови клубу.

Мені не сильно подобається коли про можливі трансфери "Динамо" дізнається спочатку весь інтернет,а вже потім йде офіційне підтвердження.Клуби конкуренти з більшими статками часто користуються такими можливостями.

Схожа ситуація булаз Девічем.Коли "Динамо" вже майже підписало гравця,узгодило всі нюанси з клубом,домовилося з самим Марко виник на горизонті "Шахтар",який просто перебив фінансову пропозицію  нашого клубу.Ідентична ситуація з хавбеком молодіжної збірної Укарїни та "Арсенала" Андрієм Богданович,він вже майже перейшов в "Динамо",як тут виник "Металіст"якому українці дуже потрбіні,а Богданов - гравець дуже преспективний.

Напевно,всі Ви пам"ятаєте ситуацію з підписанням Вукоєвича.Тільки слово данне президеннтом "Динамо" Загреб Мімічем своєму києвському колезі,допомогло в останній момент утримати підписання Огнена."Шахтар" вже давай суму набагато більшу.

Пригадую слова сера Алекса при підписанні контракту з мексиканцем Ернандесем(Чачаріто).Я радий,що все пройшло тихо і без шуму,за що вдячний нашим мексиканським колегам.Можливо,вони втратили фінансово,але зберегли своє ім"я для футболу.

Я розумію Платіні,який хоче нівелювати фактор великих грошей,звичайно,нівелювати повністю не зможе ніхто,але хоча б зменшими його вплив потрібно.

Жаль що до ЧЄ не вдалося підписати Селіна.Матч з Швецією показав,що він - непоганий захисник і може прогресувати ,якщо до цього докласити зусиль.

Пригадую 2006 рік,перед ЧС в Німеччині "Інтер " підписав за 6-7 лямів захисника "Палермо" Гроссо,вже після Мундіалю,а особливо голу в півфіналі господарям Фабіо коштував в рази більше.Що і довів "Ліон" який випкупив його трансфер через рік.

Схожа ситуація може скластися з Євгеном,пару сотень тисяч можуть обернутися мільйонами,або подальшим страданям Попова.. 

P.S.Хочу подякувати пану Андрію Кравчуку,за прискіпелеве ставлення до моїх скромних записів.А також за виправлення всіх  помилок.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2012, 14:37
13.06.2012, 14:37
102431 2 VikMel, Alexandr_SP
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть