Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Увага,розшукується лівий півзахисник/форвард!

2012-06-14 11:11 Якщо Ви знаєте про існуванні такого гравця,відразу телефонуйте в службу селекції "Динамо". Склалося таке враження,що позиція ...

Якщо Ви знаєте про існуванні такого гравця,відразу телефонуйте в службу селекції "Динамо".

Склалося таке враження,що позиція лівого півзахисника/форварда в "Динамо" потребує найбільшого підсилення,або там взагалі немає кому грати.

Нагадаю,що на позиції лівого півзахисника/форварда в "Динамо" грає один з лідерів колективу і одна з найбільших надій клубу - Андрій Ярмоленко.Звичайно, сезон великий і з часом Андрій може піти на підвищення,що було б дуже логічно,і заміну йому потрібно готувати.Але в клубі вже є два молодих гравця схожого амплуа - Андрес Ескобар та Владислав Калитвенцев.Нагадаю,що Ескобав(Хацкевич,ще не повністю навчив Андреса відпрацьовувати в обороні,тому шанс ще є) в серепні минулого року коштував певних грошей для клубу.

Також з ліва можуть зіграти Нінкович,Мехмеді та  Кранчар який часто грав в "Тотенемі" не флангах.А є ще "мегатрансфер" Дуду від якого чекати невідомо чого..

Навіщо в команді 4 гравця на одну позицію?Яка є не проблемною.В той час крайніх захисників в нас тільки по одному на позицію(Попов,Даніло),а преймейкера взагалі немає.

Особисто я не маю нічого проти Віталія Каверіна.Але складається так,що начебто ми і придбали гравців,а грати немає кому,як це було в матчі в Харкові з "Металістом".

Якщо Ви вже берете гаравця,то він мусить конкорувати за основу,а не сидіти в глухому запасі.А то виходить,що Калитвенцев,Ескобар,Каверін не стоять навіть половини Ярмоленка.

Каверіну вже - 21 рік,до цього часу він так і не зміг проявити себе.Аргументи,що в "Дніпрі" в нього не було можливості не приймаються .В аренді в "Кривбасі" він так за півроку жодного разу не зіграв.Враження по одному матчі,та щей на молодіжному рівні,я важаю,не може бути повним уявленням про гравця.Та щей,в матчі з Швецією,молодіжка якої зовсім не виблискує.Судіть самі,зараз в дорослій збірній "Швеції" грають одні "діди" покоління Мельберга,Свенссона,Вільгемссена яким вже далеко за тридцать,тільки нещодавно завершили кар"єру Ларссон,Лукіч,Люнберг.Ібрагімовичу,Ельмандеру,Кальстрему,Іссаксону вже - до 30 .Якщо я не помиляюся то наймолодшим в збірній Швеції є Себа Ларссон з "Сандерленда"якому вже за 25.Тобто, молодіжна збірна "Швеції" не представляє вже багато років собою ніякої сили.

Я буду тільки радий помилитися в своїх припущеннях,але я не розумію таких трансферів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.06.2012, 11:11
14.06.2012, 11:11
102545 0
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть