Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Євро 2012 погляд з-за океану

2012-06-21 15:47 Ось і закінчилося Євро для нашої збірної. Дуже прикро, що ми не пройшли далі, але життя ...

Ось і закінчилося Євро для нашої збірної. Дуже прикро, що ми не пройшли далі, але життя продовжується і попереду новий відбір до чм2014. У цієї команди велика перспектива пройти цей відбір.

Я хочу сказати декілька слів про останній матч збірної проти Англії, а також про враження своїх друзів американців, та й не тільки друзів, просто людей, які знають про Україну.

Я не бачив цього матчу, але мій сусід за столом на бізнес-зустрічі завжди поглядів на свій iPhone і коментував коротко про хід подій. Він не є футбольним фанатом, але старався підтримати мене. Коли гра закінчилася, то всі учасники зустрічі висловлювали співчуття. Далі більше. Наступного дня, коли я прийшов до університету, то багато людей тиснути мені руку і висловлювали захоплення грою нашої команди. Також вони говорили, що сусід мадьяр украв можливу перемогу у нашох збірноі. Вони не розуміли, як могло так трапитися, бо в них дуже загострене почуття несправедливості. Мене розпирала гордість за свою країну, за тих хлопців, що билися на полі за нас!

Також вчора довелося побувати на матчі МЛС Реал Солт Лейк проти ЛА Гелексі. І знову мені було дуже приємно почуватися УКРАЇНЦЕМ. Коли моїх друзі сказали, що я з України, то сусіди по сектору аплодували і дякували нашій команді за чудову гру з англами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.06.2012, 15:47
Malyi61
Автор:
(Malyi61)
Статус:
Начинающий писатель (105 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть