Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Англійська футбольна асоціація поскаржиться на ВВС за неправдиві матеріали про Україну

2012-06-24 14:08 Англійська футбольна асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС через дискримінацію України й Польщі. ...

Англійська футбольна асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС через дискримінацію України й Польщі. Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012" з посиланням на британське видання Daily Mail.

Нагадаємо, у травні в програмі ВВС Panorama було продемонстровано фільм, в якому йшлося про проблеми расизму та футбольного хуліганства на стадіонах України і Польщі, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям уникнути поїздки до двох східноєвропейських країн.

Зрештою, англійські фани, що прибули підтримати свою національну команду до Києва та Донецька, де "Леви" проводили матчі групового етапу Євро-2012, переконалися у стовідсотковій неправдивості матеріалів телевізійників.

Напередодні матчу третього туру в квартеті D Україна-Англія прихильники команди Роя Ходжсона провели в Донецьку акцію протесту, в якій висміяли висловлювання Кемпбелла. Головною фішкою акції став марш із труною, на якій було написано "Кемпбелл, ти не правий!" та "Ми будемо робити те, що хочемо". Вболівальники з Англії неодноразово підкреслювали, що жодного разу не стикалися із проблемами, на яких було зроблено акцент у фільмі ВВС.

Керівництво FA переконана, що своїми непрофесійними діями англійські телевізійники позбавили національну команду значної частини підтримки вболівальників на матчах Євро-2012 в Україні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.06.2012, 14:08
SebiVise
Автор:
(SebiVise)
Статус:
Начинающий писатель (144 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть