Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Блохіна, Селезньова і збірну

2012-06-27 21:29 --> Я, як один з вболівальників  збірної, хочу поділитись своїм враженням стосовно всієї ситуації. Прошу прочитати ...

-->

Я, як один з вболівальників  збірної, хочу поділитись своїм враженням стосовно всієї ситуації. Прошу прочитати всю це повністю.

-->

Чемпіонат(Євро) для України закінчився вже досить давно і дивитись на це потрібно реально. Збірна України показала бажання і показала, що може грати за рахунок такого бажання. Блохін знову показав себе як ідеальний мотиватор (напевно, один з найкращих за часи незалежності країни), однак, не показав себе як тренер, який може поставити тренувальний процес (саме це заважало йому в Москві в підготовці збірної на довгих зборах команд). Тим не менше, можна подякувати йому за ті почуття, які нас переповнювали останні кілька тижнів, бо була іскра в деяких гравцях.

Але, вибачте, будь-яка людина навіть сама талановита повинна визнавати свої помилки. Не можна вихваляти покоління футболістів перед чемпіонатом, а потім говорити, що немає майбутнього, не можна говорити про ображання якогось персонального гравця, подивіться на слова Метра про команду(гравців, зірок, гру, колектив) і про індивідів і подивіться на здобутки Блохіна і Метра.

 

Мені соромно було читати інтерв'ю людини, яка принижує гідність свого гравця (який був вибраний саме ним з поміж 47000000), мені соромно, що вболівальники які вболівали за збірну знову починають обливати Селезньова брудом, так він не гравець рівня Шеви чи Реброва, але не забувайте що він є одним з найкращих бомбардирів останніх років в чемпіонаті України. А збірна це не Динамо і Шахтар а гравці і покоління які представляють кожного з нас.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.06.2012, 21:29
gaisca
Автор:
(gaisca)
Статус:
Опытный писатель (209 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть