Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Національний гімн як запорука успіху

2012-07-01 12:59 Не всі країни - національно монолітні.Час глобалізації настав.Вже нівкого не викликає подив чорношкірі  чи латиноамериканські гравці в ...

Не всі країни - національно монолітні.Час глобалізації настав.Вже нівкого не викликає подив чорношкірі  чи латиноамериканські гравці в національних збірних європейський країн.

Я думаю,що не важливо,яка в тебе шкіри чи колір очей головне як ти мислиш і як ти сприймайєш навколишній світ навколо себе.

Збірна Італії складається не тільки з італійців.В команді є  "оріунді" Тіаго Мотта,та Маріо Балотеллі,який все своє свідоме життя провів в Італії.

 

Для мене є прикладом -  виконання національного гімну  гравцями збірної Італії.Співають всі,навіть бразилець Мотта та генець Балотеллі.Хоча в Німеччині,яка вважалася головним фаворитим турніру,легіонери мовчать,співає тільки Лукаш Подольскі

Прикро бачити як  деякі гравці національної збірної України ігнорують національний гімн країни яку вони представляють.Хоча народилися вони в Україні.Голодомори,масові переселенння- дають про себе знати.

Також,не можу зрозуміти,чому в національній збірній Росій не всі співають свій гімн.Денисов мовчить.

Я вважаю,що національний гімн - це моральне піднесення,це фактор який об"єднує не тільки команду,але і вболівальників навколо одого матчу.

Я якщо я не помилююся,то гімни своїх крїн співали(в тих випадках якщо є слова) тільки в двох країнаї - Італії та Греції(хто знає трішки історію,той розуміє,що 300 греків протистояло тисячам персів,а тут 11на 11 я думаю,що вони можуть подолати будь-якого суперника).Результати цих збірних говорять за самі за себе.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.07.2012, 12:59
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть