Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моє Євро

2012-07-02 22:11 Мені пощастило,я мав можливість побачити декілька матчів Євро на стадіоні.Це- неперевершенні емоції -бачити європейські збірні вищого ...

Мені пощастило,я мав можливість побачити декілька матчів Євро на стадіоні.Це- неперевершенні емоції -бачити європейські збірні вищого гатунку вживу.

В всьому іншому,я не є такий оптимістичний.

Інфраструктура країни залишилася на дуже низькому рівні.Як були,так і залишилися вибоїни,на яких можна відкусити язик,на мосту на Нивках.На жаль,продовжувати можна довго.З позитиву можу виокремити житомирську трасу,але кажуть,що в осенни її знову закривють на реконструкцію - будуть накладати ще одне покриття.

 Після турніру в Африці,всі європейські форуми будуть виглядати краще.

Не розумію,тих хто думає,що європейці справді побачили в Україні щось неймовірне.Насправді,вони - чемними людьми.говорять тільки про позитив.

Футбол подарува найбільше емоцій.Нажаль,збірна України не пригнула "вище голови" підтрердила свій средньоєвропейський рівень.Там де вона зобов"язанна була перемагати - вона перемогла,де суперник був вищий класом - результату не було.

Але я всодно, вдячний Олегу Блохіну за його роботу.Я впевнений,що це максимум того,що могло бути.Блохін витримав величезний атаку "донецьких",які через підконтрольні ЗМІ(Футбол,Україна,Перший) нав"язували йому своє бачення гри та складу.Олег Володимирович  підтвердив,що він  - самостійним тренером і має свою точку зору.Я думаю,що буде правельно що він продовжить роботу в збірній.Інших варіантів я просто не уявляю.

Я був впевнений,що Німеччина переможе.Напевно,відклали свій тріумф до 14 року.Так для них буде цікавіше і набагато важче.Фінал з Іспанією був би набагато цікавіший ніж з Італією.Італія і так пригнула вище голови.Вдумайтесь: країна не має покоління гравців народжених в 80-х роках.На мою думку,їх є тільки троє:Де Россі,Маркізіо та Кєлінні.

Найбілше розчарувала Польша.Маючи такий сильний склад,вони повністю провалили турнір.Не показавши гри не одному з трьох матчів.Я думаю,що тут пролема в головному трнеру,який просто виявився спеціалістом досить низького класу.Маючи в складі трьох чемпіонів Німеччини та підсилившись легіонерами двома легіонерами,які знайшли в себе польські корні команда Смуди не покзала нічого.

Правду кажуть,що дуже важко зрозуміти російську душу.Навіть іноземні спеціалісти не здатні вплинути на неї.Я думаю,що головна причина в тому,що росіяни вже після першого матчу вирішили,що вони вже-  в наступному рауні.

Тенденціїї футболу показали,що легіонери не є вихідом з ситуації.Якщо навіть натуралізувати для підсилення збірної декілька чоловік,це може не допомогти,так як футбол -це емоції.

Хочеться,що в майбутньому наша збірна була постійним учасником світових та європейських форумів.Хочеться,щоб в УКраїні з"являлися молоді наші виконавці.які не будуть просиджувати штани в дублях,а грати в своїх клубах

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2012, 22:11
02.07.2012, 22:11
105059 2 nuc, Alexandr_SP
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть