Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перехід Алієва

2012-07-09 18:14 Епопея з перезодом Алієва до іншого клубу ще не завешена.Я впевнний,що ми бачимо тільки перші серії ...

Епопея з перезодом Алієва до іншого клубу ще не завешена.Я впевнний,що ми бачимо тільки перші серії серіалу Олександр Алієв переїзжає до Росії.Чому до Росії?Так в нього є російський паспорт,а це є вагомою умовою переходу.

На 100% впевнений,що з такою граю і такою зарплатою він мало кому потрібен.Мій варіан - "Спартак"

Я впевнений,що до "Динамо" чи " Рубіна" він не перейде.Це все запізнілі ігри агентів.В " Динамо " є Місімович,в "Рубіні" - Єроменки,Натхо.Гравці такого плану їм прсто непотрібні.Хібащо,Сілкін задумує пребудову складу,і тоді можливі зміни.

 

Я не можу зрозуміти керівництво "Динамо" Київ.Якщо вже ви хочете продати гравця,то" загорініть" його в красиву упаковку,а не показуйте,що він вам непотрібний.На мою думку,це сутєво змуншує трансферну ціну на гравця.Якщо вже його перевели в дубель значить - щось не так.

В журналі " Футбол" дуже гарно описали ситуацію,яка виникнла в осени між Карлосом Тевесом та "МС",мовляв в "МС" ще потрібно дуже багато чому вчитися в своїй сусідів.Сер Алекс коли хоче позбутися когось з гравців він завжди всі внутрішні негаразди залишає в середині колективу,даючи равцю хорошу пресу.Так було з Бексом,з Роналдо,так буде з Бербатовим.Чи скажімо в Арсена Венгера який вміє дорого позубватися порушників дисципліни.

Людська психологія така,що кожен хоче купувати те,що він сам вибрав,а не те,що комусь не потрібно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.07.2012, 18:14
09.07.2012, 18:14
106137 4 xsanchox, j86, VikMel, ANTIKACAP
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть