Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Росію позбавлять права проведення чемпіонату світу з футболу 2018 ....

2012-07-18 16:13 Причиною цього стали звинувачення в корупції під час виборів країни-господарки турніру. Розслідуванням займеться американський юрист Майкл ...

Причиною цього стали звинувачення в корупції під час виборів країни-господарки турніру.

Розслідуванням займеться американський юрист Майкл Гарсія, який в 1998-2006 роках був генеральним прокурором Південного округу Нью-Йорка. Про це повідомляє Associated Press.

Також перевірять підсумки виборів країни-господарки чемпіонату світу-2022.

Цю світову першість має прийняти Катар.

Нагадаємо, голосування, за підсумками якого Росія і Катар отримали право на проведення ЧС-2018 і ЧС-2022, відбулося в грудні 2010 року в Цюріху. Перемога заявок Росії і Катару викликала великий корупційний скандал.

Ще до дня голосування в ряді британських ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що деякі члени виконкому ФІФА готові віддати свій голос за того чи іншого кандидата за відповідну винагороду. В кінцевому підсумку, кільком членам ФІФА довелося залишити організацію.

Глава ФІФА Зепп Блаттер не раз заявляв, що голосування було чесним. Однак при цьому підтримав ідею незалежного розслідування. Ініціатором перевірки виступив антикорупційний радник організації Марк Піт. Він і запропонував, щоб вивченням всієї документації зайнявся Гарсія.

В кінці минулого року повідомлялося, що розслідування того, як проводилися вибори країн організаторів ЧС-2018 і ЧС-2022 розпочало ФБР. Повідомлялося, що у Федерального бюро розслідувань є серйозні докази спроб зламати електронну пошту представників американської заявки на ЧС-2022. Не виключено, що подібні дії застосовувались і проти англійців.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.07.2012, 16:13
Kyiv71
Автор:
(Kyiv71)
Статус:
Наставник (1545 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть