Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Кварцяний і «Про футбол»

2012-07-23 09:11  

 

Доброго дня! Вчора за переглядом «Про футболу» в мене з’явилось легке розчарування з приводу такої яскравої особистості в нашому футболі як Віталій Кварцяний.   І знову піднялось питання: хто він – людина честі та справедливості чи провокатор - «піарщик».

Спробую пояснити в чому сумніви. Річ в тому, що останнім часом теплі стосунки Кварцяного і «Про футболу» викликають сумніви в «криштальній чесності» Кварцяного, яку він так «піарить» на публіку. Вчора був показовий момент з президентом «Кривбасу», до якого вже було упереджене ставлення (хоча він і дійсно далекий від позитивного персонажу). На фоні цього добрий, чесний, справедливий Кварцяний сповна використовує свою фору від розумного, кмітливого і такого щирого Циганика :).  Я зараз не про ситуацію в «Кривбасі», там взагалі після Максимова одна досада залишилась.. Я про два лики Кварцяного – тренерський та людський, який ну дуже вже виставляється на показ.  

Для «Про футбола» Кварцяний не чужа людина, чув я, що в його появі весною як ведучого був зацікавлений сам Циганик (учуяв рідну душу?). Дивує відкрита прихильність провокаторської політики цієї програми до самого тренера. Знову таки вчора, всіх так затято запевняли, що Кварцяний по телефону говорив не «на камеру». Та ну, там чиста брехня, це все було сплановано… Хто бачив сюжет, той погодиться.

І завершую блог тою ж думкою, що й починав: Кварцяний – людина честі, котрою маніпулюють заради сумнівних рейтингів та сенсацій чи сучасний клоун з задатками піар- менеджера, який досить добре вміє себе рекламувати. Ваші відгуки будуть цікаві!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.07.2012, 09:11
23.07.2012, 09:11
108043 1 Oler
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть