Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тим, хто кричить "Перебір"

2012-07-25 13:32 Доброго усім дня!  В принципі донедавна сам не розумів, навіщо нам стільки гравців такого гатунку, тратячи ...

Доброго усім дня!

 В принципі донедавна сам не розумів, навіщо нам стільки гравців такого гатунку, тратячи стільки коштів. Сам кричав - "Перебір". Поки не наткнувся на цікаву ідею, очевидно, правильну.

Всі ці трансфери здійснюються тому , що зовсім скоро в обовязковому порядку буде введений фінансовий фейр-плей.

Що це таке ??? Якщо пояснювати на пальцях - клуб буде тратити не більше, ніж він САМ!!! заробляє. Скільки прибутків має ДК - 35 млн ??? Навряд.  Не оборотні кошти, не бюджет, а саме заробітки.

ТОбто ,скільки клуб заробив - стільки і тратить, а витрати - в основному на трансфери і зп футболістів.

Ось приведу детальну інформацію з УЄФА :

 

Піклуючись про добробут гри, Виконавчий комітет УЄФА у вересні 2009 року одностайно схвалив концепцію фінансового "фейр-плей", яка також знайшла підтримку всієї футбольної спільноти.

Її головні цілі:
• підвищити дисципліну та раціональність в фінансовій галузі клубного футболу;
• зменшити тиск зарплат та трансферних витрат клубів на футбол та обмежити зумовлені цим інфляційні процеси;
• заохотити клуби витрачати не більше своїх прибутків;
• заохотити клуби інвестувати кошти в юнацький футбол та інфраструктуру;
• захистити життєздатність європейського клубного футболу в довгостроковій перспективі;
• переконати клуби вчасно розраховуватись зі своїми боргами.

Вищенаведені цілі відображають переконаність УЄФА в необхідності ретельного аналізу та впровадження змін в фінансовому секторі європейського клубного футболу, позаяк він зазнає надто великого інфляційного впливу з боку клубів, які забагато витрачають на зарплати та трансфери.

Упродовж останніх сезонів клуби регулярно звітують про зростання своїх збитків. Нинішня економічна ситуація зумовлює низку додаткових труднощів для них, й це може мати негативні наслідки не лише для рівня їхньої прибутковості, але й спроможності підтримувати фінансування своєї діяльності та сплачувати податки. У зв'язку з дефіцитом ліквідності багато клубів не здатні впоратись із необхідними виплатами іншим клубам, своїм працівникам чи податковим органам.

Саме тому - на прохання футбольної сім'ї та після тривалих консультацій з її членами - УЄФА поставив на меті вжити доцільні й досяжні заходи реалізації своїх цілей у цьому питанні. До них, зокрема, входить зобов'язання клубів збалансувати свою бухгалтерію або покрити витрати. Відповідно до концепції, клуби не повинні стабільно витрачати більше, ніж заробляють. У свою чергу вони будуть примушені вчасно виконувати свої трансферні та зарплатні зобов'язання. Клубам із підвищеним рівнем ризику також буде запропоновано скласти бюджети згідно своїх стратегічних планів.

Заходи, вжиті у рамках фінансового "фейр-плей", включатимуть багаторічний аналіз ситуації, що дозволить визначити більш довгострокову перспективу в контексті розвитку європейського клубного футболу. Вони сягнуть далі, ніж відповідні критерії системи ліцензування УЄФА, які сфокусовані на короткостроковому аналізі фінансової ситуації в клубі.

Робоча група з фінансового контролю клубів (англійською) була створена для жорсткого моніторингу та забезпечення дотримування ними фінансового "фейр-плей" - у травні 2010 року Виконавчий комітет УЄФА затвердив Статут клубного ліцензування та фінансового " фейр-плей" (англійською), що був підтриманий всіма членами європейської футбольної родини. Планується, що заходи фінансового "фейр-плей" будуть упроваджуватись за принципом беззбитковості протягом трьох років, після чого стануть обов'язковими для виконання з початку сезону-2013/14. Робоча група з фінансового контролю вже влітку 2011 року розпочне перевірку трансферів і зарплат працівників клубів.

(с) Сайт uefa.com

 

Отже, з наступного року це правило вступить в силу. Думаю, в цьому причина, хоча ми можемо про це тільки здогадуватись. Хоча справжню причину знають лише вище керівництво ДК.

 

В даному блозі приведена моя думка, тому хибність чи правильність цієї думки може довести лише керівництво (це тим ,які будуть критикувати мене за "сумашествие")

ДЯкую

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.07.2012, 13:32
sema2007
Автор:
(sema2007)
Статус:
Опытный писатель (292 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть