Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пеле переходить в Арсенал, а не в Динамо.

2012-07-27 11:52 Італійські журналісти помилилися з українським клубом, в який "відправили" півзахисника "Мілану" Пеле. Пеле dynamo.kiev.ua Пеле гратиме ...

Італійські журналісти помилилися з українським клубом, в який "відправили" півзахисника "Мілану" Пеле. Пеле dynamo.kiev.ua Пеле гратиме за "Арсенал" 20-річний півзахисник італійського "Мілану" і молодіжної збірної Португалії Жуділсон Мамаду Тункар Гомес, більш відомий як Пеле, переходить у київський клуб.

Але не в "Динамо", як повідомляли італійські ЗМІ, а в "Арсенал". Про це заявив віце-президент "канонірів" Віктор Головко. "Відомий вдалий досвід співпраці київського "Арсеналу" з італійським "Міланом", звідки до нас перейшов молодий нападаючий Домінік Адійя. На триваючих переговорах з "Міланом" виникло ім'я ще одного "збірника" - на цей раз гравця збірної Португалії, двадцятирічного Пеле. Буквально з завтрашнього дня він з'явиться в київському "Арсеналі". До речі, я з деяким подивом прочитав інформацію в ЗМІ про його нібито перехід в "Динамо" - мабуть, журналісти помилилися: Пеле буде в нас!", - сказав Головко. Нагадаємо, що 2 серпня "Арсенал" дебютує у Лізі Європи. Суперник "канонірів" буде відомий 27 серпня.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2012, 11:52
27.07.2012, 11:52
108659 0
VadikK
Автор:
(VadikK)
Статус:
Опытный писатель (224 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть