Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Деякі думки вголос!!!!!

2012-07-27 18:11 Доброго всім дня!!!! Аналізуючи останні події: трансфери, слова керівництва клубу, коментарі вболівальників....помітив декілька тез на які ...

Доброго всім дня!!!! Аналізуючи останні події: трансфери, слова керівництва клубу, коментарі вболівальників....помітив декілька тез на які в мене сформувались певні думки, якими  хотів б поділитись з вами, почути вашу думку.

1. Останнім часом часто звучала фраза, що коли ми не можемо пройти кваліфікацію (Аякс, Рубін) то в Лізі нам робити нічого.

Багато псевдовболівальників навіть раділи з того говорячи, що добре що вилетіли - а то в групі нас чекав би провал. Мовляв таким чином уникли ганьби. Навіть в одному з інтервю І.М.Сурків говорив, що якщо боятись Феєнорд то про яку групу може йти мова. З одного боку слова правильні, але.......Поглянемо на цю ситуацію з іншої сторони...

На мою думку з реформами Платіні другій команді ( за підсумками попереднього чемпіонату) ЧУкру набагато важче пробитись в Лігу ніж достойно там виступити. Завдяки реформі створилась ситуація за якої в групову стадію штучно вводяться завідомо слабкі колективи (шлях чемпіонів ). Практично всі команди що проходять цим шляхом автоматично попадають при жеребкуванні у четвертий кошик на груповій стадії - топто ім  відводиться роль аутсайдерів. Шлях " представників ліг" набагато сильніший і гучніший за іменами ніж шлях чемпіонів. Погляньте це лише 3 кв. а нам уже команда калібру Феєнорда ( абсолютно впевнений - по шляху чемпіонів ( маю наувазі рівень команд)  наш суперник попав б в Групу практично без проблем, як і майже кожен іінший учасник із шляху претендентів. Аналізуючи ситуацію можна помітити, що більшість команд із "шляху представників"  при жеребкуванні котуються як команди 2 корзини - а це вже місце в весняній стадії турніру.  

Підсумувавши це хочу сказати, що проходження стадії кваліфікації - це практично гарантія потрапляння в єврокубкову весну ( оскільки при наявності в групі команди яка пройшла шлях чемпіонів і попала нам з 4 корзини дуже великий шанс на 6 очок і мінімум 3 місце, а при вдалому жеребкуванню і цілком рельна боротьба за плей-оф.) Може це і абсурд - але зараз заняти 3 місце в Лізі чемпіонів, легше ніж 2 в Лізі Європи.... Тому прохід кваліфікації - це майже гарантія успішного Євросезону і пройти її тепер набагато важче чим просто достойно виступити в групі.

 

2. Друге, що помітив абсолютно не стосується першого пункту - проте теж хотів би почути вашу думку. 

Про важливість психології переможців. Дуже часто говорять, що з малечку потрібно прививати психологію переможців. Проаналізувавши останні трансфери Динамо хочу спитати, а чи є куплених гравців дана психологія. За останні два роки ми придбали таких виконавців як АРУНА, РУБЕН, РАФАЄЛЬ....Що в них спільне помітили???? Ці виконавці прийшли із команд, що вилітали з чемпіонатів ТОП-5.  Це значить, що перед людьми ставляться кардинально інші завдання : боротьба за чемпіонство - боротьба за виживання. Чи готові ці люди психологічно боротись за чемпіонство. Вигода трансферів очевидна - таких футболістів підписати набагато простіше, але ж психології чемпіонів там немає.

Інші придбання: ВЕЛОЗО, КРАНЧАР, ІДЕЙЄ (прекрасні виконавці і я дуже радий, що вони тепер динамівці), але на рахунок психології: перший представник середняка - без завдань і амбіцій Дженоа, при тому що вихованець Спортинга - команда постійно в тіні Порту і Бенфіки, яка реально за чемпіонство давно не боролась; другий - гравець команди( Тотенхем) тренер якої в момент коли по очках клуб реально був в претендентах на золото відкрито заявив, що 4 місце буде за щастя.  

Так от чи стане цим людям психології переможця - ци зможуть вони морально перстроїтись бути першими....а може це прививання психології переоцінюють......як вважаєте

P.S: перша моя публікація не судіть стого)))))))))))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2012, 18:11
27.07.2012, 18:11
108748 3 Saint52, serg_75, max36
roma.roma88
Автор:
(roma.roma88)
Статус:
Начинающий писатель (182 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть