Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відставки якої ніколи не буде

2012-07-28 11:08 Я завжди вірив в Юрія Сьміна.Мені було неймовірно боляче,коли він поветався в "Локо".Але це був його ...

Я завжди вірив в Юрія Сьміна.Мені було неймовірно боляче,коли він поветався в "Локо".Але це був його вибір.Після відставки Газаєва інших кандидадур ніж ЮрПалич для мен не було.Ігри проти "Бешекташа" та "МС" тільки підтвердили мої погляди.

Але минулої весни щось зламалося.Тільки я не знаю що."Динамо" знову перестало грати.Були певні сплески,як домашній матч з "Металістом"  виїздна гра з "Дніпром".Команда не грає,а мучиться.Немає ніякої картинки гри,просто -  сіра маса.

Раніше говорили,що потрібно провести вдалу трансферну кампанію,позвабитися від баласту,розігати алкашів.Багато чого вдалося,але реалних змін немає.Після кожної такої гри як в чора,відчуваєш величезне внутрішне спустошення.

Звичайно,на індивідуальних якостях Брауна далеко не заїдеш.Я з величезним острахом чекаю на вівторок.ЦЕ може бути катастрофа.

Але всеодно відставка буде не можливою.Бо ЮрПалич має стратегію в клубі.Трансферна політика була проведена під нього.Трансферний директор - соратник тренера.Тренерський штаб,та штаб молодіжних команд повністю узгоджений з головним тренером.Якщо звільняти головного тренера,тоді потрібно звільняти весь цей персонал.Я не думаю,що тай же Біліч тримав би в штаті Реброва,чи дозволив би тренувати молодь "фізруку" Хацкевичу який вже " навчив " Ескобара відпрацьовувати в захисті

Звичайно,я як завжди буду на стдіоні.Буду підтримувати свою Команду. 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2012, 11:08
28.07.2012, 11:08
108872 3 max36, igor-gula, negr
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть