Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А що не зрада?

2012-07-28 23:26 Сьогодні скільки довелося прочитати коментарів на кшталт того, що Шева - зрадник, що я задав собі ...

Сьогодні скільки довелося прочитати коментарів на кшталт того, що Шева - зрадник, що я задав собі таке просте питання: а яка політична сила розглядалася б вболівальниками ДК не як зрада?

Те, що ми вболіваємо за один клуб, не робит нас однаковими. Хтось говорить російською, а хтось - українською. Хтось живе в центрі, а хтось - на заході.

Хтось слухає джаз, а хтось - реп. Зрозумійте, ми різні. І справжнє диво полягає у тому, що коли на футбольне поле виходить київське Динамо, ми забуваємо про всі ці відмінності, і всі однаково рвемо горлянки. Хто на стадіоні, а хто і перед телевізором.

То чому ж ми так вперто відмовляємо нашому кумиру, який стільки разів змушував забути нас про те, хто ми є, окрім того, що ми вболівальники великого і славетного ДК, у праві зробити власний вибір? Нехай наіть він помилковий, навіть якщо він для нас неприйнятний, проте, це його свідомий вибір! Чого ж варта наша любов, якщо так мало потрібно для того, щоб вона обернулася, якщо не ненавісттю, то відвертою відразою?

ІМХО, я переконаний, що Шева, зі своїми "політичними" фінтами  помиляється. Не тому, що він вирішив піти в політику взагалі. Не тому, що він пішов в політичну силу, яку не підтримую я. А тому, що він пішов взагалі не в політичну силу, а долучився до технологічного поректу, приреченого на цілкоитий провал. Навіть якщо набере ті 3 відсотки (чи скільки там передбачає закон?). Я певен, що Андрій вартий більшого.

Проте, я підтримаю його не тільки в його звитягах, але й у його поразках та помилках. Я переконаний, що всі ми йому трохи винні за те, що він нам дав.

 

ЗІ. Перепрошую за емоційність, але дуже вже я не люблю, коли починають судити тих, кому ще вчора співали дифірамби. Наші кумири такі, якими ми їх створили.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2012, 23:26
vsb2002
Автор:
(vsb2002)
Статус:
Наставник (1119 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть