Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна-Англія. Львівський сценарій

2012-08-02 21:29 Поразка збірної України від Англії на Євро-2012 стала найболючішою в історії українського футболу. Але здавалося сама ...

Поразка збірної України від Англії на Євро-2012 стала найболючішою в історії українського футболу. Але здавалося сама статистика була проти нас: в Донецьку, де й проходив матч, збірна не вигравала ще жодного разу в своїй історії. Тоді як у Львові, збірна України виграє завжди і у всіх. Тож спробуємо пофантазувати: а що було б якби матч Україна-Англія грали саме у Львові?

)) Отже, до вашої уваги трансляція матчу групи D Євро-2012 Україна-Англія з «Арени-Львів»…

Матч от-от почнеться. Фанати, не зупиняючись, скандують: «Україна!», «Супер Шева!». Диктор «Арени-Львів» оголошує, що вболівальники встановили рекорд гучності вболівання, але його все одно ніхто не чує.

Команди з’являються на полі. Англійські футболісти тільки ступивши на поле вже хочуть повернутися назад в роздягалку: тренери англійців на колінах вмовляють їх повернутися на поле.

Грають гімн України: камери фіксують англійських фанатів які старанно виспівують «Ще не вмерла…». Виконання британського гімну звелося лише до трьох слів: «Боже храни королеву…».

Свисток арбітра про початок матчу. Перші десять хвилин англійці бояться вдарити по м’ячу: кожного разу коли він потрапляє до них, від свисту на трибунах у них тремтять коліна.

11 хвилина матчу. Гармаш зі штрафного б’є по воротах, Харт відбиває удар, але побачивши реакцію трибун вирішує за краще самому закинути м’яч у ворота.

Мілевський ніяк не може увійти в ритм гри. На поле вибігає вболівальник збірної України і підбігши до Артема каже кілька слів йому на вухо. Фаната забираю сек’юріті, але після того Мілевський бігає по полю як вжалений…

20 хвилина матчу. З «Кінг Кросу» терміново евакуювали людей через землетрус. Насправді це на «Арені Львів» запустили першу хвилю.

30 хвилина матчу. П’ятову стало скучно і він пішов на кутовий до воріт англійців, але забувшись він врятував ворота суперника після удару Девіча. Жовта картка П’ятову за гру рукою в штрафній суперника. Повертаючись до власних воріт він став кандидатом до олімпійської збірної України з бігу на 100 метрів втікаючи від Олега Блохіна.

35 хвилина матчу. Гол!   2-0! Тимощук робив несильний пас на Девіча в штрафний майданчик, але м’яч повільно закотився у ворота. Харт спробував підібрати матч, але опинився на газоні через крики вболівальників знепритомнів. З ним працюють лікарі, підозра на контузію.

40 хвилина матчу. Перший небезпечний момент у англійців: Джерард подає аут метрів за тридцять до воріт П’ятова, але жоден з британців не наважився підтримати атаку.

45 хвилина матчу. Свисток арбітра на перерву. Англійські футболісти не заходячи в роздягалку намагаються покинути стадіон.

Під час перерви, англійські вболівальники вивчили «Лента за лентою…», «Там під львівським замком…» і безсмертний хіт Теодора Кукурудзи «День народження у тебе…» поклявшись виконувати його в Британії замість «Happy birthday».

46 хвилина матчу. Команди з’являються на полі. Англійці виходять з приреченим виглядом. Кажуть в перерві вийти на другий тайм їх вмовляли Єлизавета ІІ та Девід Кемерон.

48 хвилина матчу. Гол! Руні після навісу Джерарда забиває голову у ворота П’ятова. Реакція трибун така, що Руні переконує арбітра відмінити гол зі сльозами на очах доводячи, що він був в офсайді.

55 хвилина матчу. Мілевський забиває гол. Трибуни скандують «Бородач! Бородач!».

63 хвилина матчу. Девіч забиває гол, але Террі вибиває м’яч вже з воріт. Суддя не зараховує гол. Фанати України настійливо радять судді на лінії воріт якнайшвидше перевірити зір у окуліста. Кілька з них вирішили передати це йому особисто, після чого суддя після матчу буде змушений після матчу звернутися також до хірурга та стоматолога. Мішель Платіні в терміновому порядку вводить в футболі відеоповтори і гол зараховують…  

70 хвилина матчу. Все ніяк не сконцентруються англійці на гру і постійно просять заміну. Провівши турнір  в чу-ва-чі вони вирішили, що першим на заміну має піти Мілнер. Замість нього на поле зі сльозами на очах виходить Уолкотт…

71 хвилина матчу. Всі супутники навколо Землі зафіксували шум невідомого походження. Це трибуни «Арени-Львів» вітають вихід на поле Шевченка!!!

75 хвилина матчу. Шевченко під скандування «Шева-Шева!!!» відбирає м’яч у Паркера в центрі поля, як Марадона обходить половину команди суперника і повз Харта прокидає м’яч у ворота.

80 хвилина матчу. Українські вболівальники в екстазі. Трибуни з англійцями уже відгукуються на перекличку: «Слава Україні! – Героям Слава!» та «Слава Нації! – Смерть Ворогам!».

85 хвилина матчу. Вболівальники співаючи «Горіла сосна палала…!» запалили фаєри. Диктор оголошує попередження про штрафи і покарання, фаєри гаснуть.

86 хвилина матчу. Оголошення диктора: «Повідомлення для фанатів! Пацани, давайте ше фаєрів! Я оплачую все! Ринат Ахметов».

90 хвилина матчу. П’ятов вирішує, що не хоче покидати поле без забитого голу. Він намагається пройти з м’ячем до воріт суперника, але Блохін з криком: «Ти шо знов повимахуватися хочеш??? Мало тобі???» вискакує на поле, відбирає в нього м’яч і скидує Назаренку. Всі 5 суддів, ледве відтягують Олега Володимировича від П’ятова.

Свисток судді! Кінець матчу! Україна у чвертьфіналі Євро-2012!!!

На жаль, це тільки мрії. Але вони цілком могли б бути реальністю, якби збірна України проводила свій матч з Англією не в Донецьку, а у Львові. Сподіваємося, що ця ситуація стане для всіх уроком і усі наступні вирішальні матчі нашої збірної прийматиме саме «Арена-Львів».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.08.2012, 21:29
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург 0 : 0   19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Атлетик Гранада - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть