Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Естетам від футболу-2

2012-08-11 12:41 Читаючи коментарії  на мій перший блог,та блоги інших авторів,прийшов до висновку,що тема заділа за живе романтиків,"естетів" ...

Читаючи коментарії  на мій перший блог,та блоги інших авторів,прийшов до висновку,що тема заділа за живе романтиків,"естетів" футболу,які все ще живуть згадкою про ті часи,коли дерева були великі і в футбол грали заради задоволення.Але давйте вернемося в наші реалії.Що ми маємо на даний час?Маємо команду середнього європейського рівня,яка показує такий самий футбол,який,звичайно не може подобатися романтикам та естетам.

Але .в команду пришло 3-4 гравця під основу,які повинні покращити організацію гри.Звичайно.вимагати миттевого покращення можуть тільки люди,які на все дивляться,не знімаючи рожевих окулярів.І,що ми бачимо? Не зважаючи на зміну на ключових позиціях, команда дає результат. І ось на базі цього результату (маючи за спиною очки та перемоги) значно легше побудувата гру,ніж тоді коли не буде результату.При його(результату) відсутності ніхто не дасть тренеру довгий термін для побудови гри.Повторююсь-КОНКРЕТНО для Динамо в цьому часовому терміні перебудови гри головне ЗАРАЗ ДАТИ РЕЗУЛЬТАТ.ЯКИЙ ДАСТЬ ЧАС ДЛЯ ПОБУДОВИ ГРИ,яка в свою чергу приведе до покращення результату.І всі залишаться задоволенні.Курка родила яйце.Але звідеи тоді вилупилась курка?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2012, 12:41
sergei_u1963
Автор:
(sergei_u1963)
Статус:
Начинающий писатель (125 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть