Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи достойні "прості вболівальники" великих перемог?

2012-08-20 12:11 Вітаю всіх, після останніх подій у мене виникла ідея та декілька запитань. Читаючи коментарі на даному ...

Вітаю всіх, після останніх подій у мене виникла ідея та декілька запитань. Читаючи коментарі на даному ресурсі - хочеться блювати (хоча ще нічого й не їв). Або інтернет попроводили в забиті села або до футбольного ресурсу добрались особи, які класифікують себе "звичайними слюсарями, зварювальниками та менеджерами, які цікавляться футболом".

 

Після програшу від Ворскли майже всі почали проклинати клуб у сьомому коліні, натомість майже всі в екстазі (!!!) від східної барселони. Чесно кажучи, не хочеться нагадувати, як шахтарю даються перемоги і як проти Динамо налаштовуються. Це не в оправдання Динамо, так, програли, а це не дуже добре. Але простий вболівальнику, будь ти слюсарем чи юристом, зрозумій, це спорт, тут бувають падіння, поразки.

Насторожують більше оди МКГ та східній барселоні. Це взагалі дико. Тобто якщо у вашій дівчині чи дружині щось перестало подобатись - ви їй в обличчя кажете, що у сусідки (.)(.) кращі?

Ідея така: кожен простий вболівальник (кузьма) повинен присягнути на вірність одному клубові (Шахтарю, бо він вчора виграв) і більше не вболівати ні за який інший клуб.

Ще одна така думка: а чи варті ось такі ось прості вболівальники, нехай навіть зі 100500-річним стажем вболівання Ліги Чемпіонів, чемпіонства? Мабуть, ні. Тут є два вихода, або суркісу закупити фанів з інших країн або треба зачекати декілька поколінь, тому що совдеп у серцях багатьох ще залишився.

p.s. а чи не здається вам, що багаторічна інформаційна війна зі сторони східної барселони почала давати свої плоди?  На неділекі розуми простих уболівальників це ще й як подіяло. А я сумнівався і щиро сміявся з цих всяких уік-ендів, футбольних кодів і недолугих коментаторів, які хаяли ВКДК у кожному матчі, а воно бачиш як...

p.s.s.  мені цікаво, знайдете ви хоча б одного турка, фаната Фенербахче, який скаже, що на даному етапі Фенер - лайно, А Галатасарай показує гру, і це найкраща команда ?

 

 

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.08.2012, 12:11
ac.milan
Автор:
(ac.milan)
Статус:
Старожил (748 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 1 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть