Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фанам "Динамо" в Донецьку влаштують фейсконтроль та перевірку на тверезість

2012-08-28 18:43 У неділю, 2 вересня, гостьовий сектор "Донбас Арени" пустувати не буде Донецьк чекає прибуття 1500 фанів ...

У неділю, 2 вересня, гостьовий сектор "Донбас Арени" пустувати не буде Донецьк чекає прибуття 1500 фанів "Динамо". Така кількість квитків було передано київському клубу, повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

Для вболівальників "Динамо" будуть виділені не тільки окремі сектори на стадіоні, але також і місця на стоянці.

"Це окремі ділянки, де вони зможуть залишити автотранспорт, - розповів начальник служби безпеки" Донбас Арени "Сергій Бургела. - Для гостей передбачені окремі камери схову і власна сегрегаційній зона, за якою вони потраплять на шостий рівень стадіону до своїх секторів. При вході на "Донбас Арену" на гостей чекає перевірка квитків, фейс і огляд.

Слід зазначити, що без квитка гості не зможуть потрапити на стадіон. Не пропустимо людей, що прийшли до нас в нетверезому вигляді, - продовжує Сергій Бургела. - Наші правила всі знають, вони прості і зовсім не суворі. Наприклад, межа допустимого банера, який можна пронести з собою, - 1,5 на 2 метри. Це стандартні розміри".

У гостьових секторах, як і в інших, всі дії вболівальників документуються і фіксуються на відеокамери. Зі зрозумілих причин гостьовій зоні служба безпеки приділяє особливу увагу.

Якщо вболівальник порушує правила перебування на "Донбас Арені" або вчиняє протиправні дії, він буде затриманий і виведений зі стадіону. Якщо людина веде себе некоректно, але в той же час його дії не несуть загрози іншим уболівальникам, його можуть затримати після матчу.

Нагадаємо, гра між "Шахтарем" і "Динамо" відбудеться 2 вересня на "Донбас Арені". Зустріч транслюватиме телеканал "Україна".
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/sport/_fanam-dinamo-v-donecku-vlashtuyut-fejskontrol-ta-perevirku-na-tverezist/452955">Gazeta.ua</a>

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2012, 18:43
28.08.2012, 18:43
113017 1 razor_757
XoxoLLxo
Автор:
(XoxoLLxo)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть