Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гра в футбол!

2012-09-03 00:39 Не дивлячись на ажіотаж і важливість всеукраїнського дербі, ніколи не отримував задоволення від цих матчів. Ніколи ...

Не дивлячись на ажіотаж і важливість всеукраїнського дербі, ніколи не отримував задоволення від цих матчів. Ніколи не вдавалось розгледіти там футбол. Я бачив бійню двох заклятих ворогів, які не жаліючи ні себе ні суперника, кров`ю вигризають з усіх епізодів хоч якийсь позитивний результат. Після матчу ще місяць безглуздих пустих розмов про суддівські помилки, які начебто вплинули на результат.

В результаті ніякого задоволення від гри, ні естетичного , ні морального. Залишаються неприємні спогади і витрачені дарма нервові клітини.
Боявся я і за сьогоднішній матч. Але на моє здивування і на задоволення вболівальників і поціновувачів футболу України і Європи (права на показ УПЛ потроху розкуповують) гра в футбол вдалася. Гра в висококласний футбол з європейськими традиціями рівня гри, підтримки і настроєм.
Не хочеться говорити про результат, аналізувати гру, посилатись на статистику, вам і так промиють цим мізки на цьому тижні наші спортивні ЗМІ. Головне, що я в цій грі побачив мінімум сутичок, як для матчу з таким градусом, мінімум суддівських помилок, максимум самовіддачі, і парочку класних голів. Я отримав задоволення від українських грандів цього разу. Плекаю надії, що це стане традицією і ми матимемо свій ель-класико з новим іміджем.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2012, 00:39
03.09.2012, 00:39
113852 2 romka1, avel
SuperOleh
Автор:
(SuperOleh)
Статус:
Читатель (25 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть