Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Програна тільки битва.

2012-09-03 12:23    На жаль,черговий матч в Донецьку наша команда програла.Ще більш неприємно те,що програла по грі своєму  ...

   На жаль,черговий матч в Донецьку наша команда програла.Ще більш неприємно те,що програла по грі своєму  непримиримому супернику і питання про переможця було знято задовго до фінального свистка.Хотя,якби на місці Тайво був нормальний захисник,може було б все по іншому.Але це все тільки припущення.

Рахунок на табло і він підбив рису під питанням,хто на даний час сильніший.

   Пропоную глянути на ситуацію без емоцій.Програш на "ДА" не став несподіванкою,так як на даний час Шахтар і по грі і по складу виглядає привабливіш.Він грав у себе дома, при несамовитій підтримці трибун,набагато свіжіший за киян як фізично,так і психологічно і довів свою перевагу в цьому матчі.Але я не став би робити з цієї поразка кардинальні висновки.Гра команди,за виключенням перших 20хв.,вважаю,була нормальною і якби не дві помилки Тайво могла закінчитись з іншим результатом.Повірте,мені також не до вподоби тренерська діяльність Сьоміна,але він на даному єтапі зробив головне-вивів команду до ЛЧ.Знімати його за це,погодтеся, не логічно.Програш Шахтареві-ЦЕ ТІЛЬКИ ПРОГРАНА БИТВА,але НЕ ВІЙНА. Не може команда вигравати всі матчі.Незабаром гірники почнуть грати в ЛЧ і побачимо,чи будуть вони такими ж свіжими при двох матчах в неділю,з набагато сильнішими суперниками,ніж в ЧУКРі. А питання про роботу і перебування на посаді Сьоміна треба ставити,на мою думку,після групового етапу ЛЧ і ніяк не раніше.Звичайно.якщо команда не повалиться раніше.Але в це не хочу вірити.В ЧУ все попереду.Відігравались,або програвались відстані і більші ніж шість очків.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.09.2012, 12:23
03.09.2012, 12:23
113926 1 ShadeAlix
sergei_u1963
Автор:
(sergei_u1963)
Статус:
Начинающий писатель (125 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 1   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть