Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ГАРРІ РЕДНАП МОЖЕ СТАТИ ГОЛОВНИМ ТРЕНЕРОМ "ДИНАМО"

2012-09-04 21:02 Буквально кілька годин назад розмовляв зі знайомим, який працює у структурі ФК"Динамо" та є близьким другом ...

Буквально кілька годин назад розмовляв зі знайомим, який працює у структурі ФК"Динамо" та є близьким другом Ігоря Суркіса. Він повідомив мені досить цікаву інформацію.

Вчора після наради з О.Михайличенко, І.Суркіс доручив йому негайно шукати заміну Ю.Сьоміну. Суркіс перж за все невдоволений грою команди, та бажає бачити нового тренера на чолі "Динамо".

Також Суркіс повідомив, що перж за все хотів би б щоб майбутнім тренером став англійський фахівець, який до недавнього часу очолював "Тоттенхем" - Харрі Реднапп. Переговори зним мають розпочатись вже сьогодні. Якщо не вдасться вмовити, то друга кандидатура М.Бєлса, який нині працює в "Атлетико".

Третім кандидатом називається Луїс Феліпе Сколарі, який скоро має стати безробітнім. Існує четвертий варіант за яким очолити київський клуб має вітчизняний спеціаліст, Фігурує дві кандидатури - безробітній С.Альтман та діючий тренер ФК"Чорноморець" Р.Григорчук. Якщо переговори з Реднаппом завершаться вдало, то зміна тренера наймовірніше відбудеться після матчу ЛЧ із ПСЖ в першому турі. Якщо не вдасться вмовити Реднаппа, то нового тренера можуть призначити ближче до зимової перерви.

Остання інформація на цю годину , яка нам вже відома!!! Дякую своему знайомому, що повідомив це! Ігор Суркіс зв"язався із Гаррі Реднапом. Той відповів, що міг би попрацювати в Україні, але його цікавлять задачі, які київляни ставлять собі на наступні 5 років.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.09.2012, 21:02
04.09.2012, 21:02
114148 3 mc_prusuck, maks25, like7
igor-gula
Автор:
(igor-gula)
Статус:
Наставник (4584 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть