Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наши ребята в Мордоре!

2012-09-06 11:59 Протистояння Динамо і Шахтаря вже давно вийшло за межі стадіону, зараз це протистояння двох олігархів, які ...

Протистояння Динамо і Шахтаря вже давно вийшло за межі стадіону, зараз це протистояння двох олігархів, які роблять усе можливе, аби насолити один одному, при чому для преси обидва завжди "сама люб’язність". Донецькі функціонери мають досить чітку вказівку створювати київським вболівальникам "належні умови".

Квитки продаються лише в Києві і гостьової каси в Донецьку не буде. Банери більше ніж метр на метр треба вписувати в заявку і подавати за три доби до гри в СБ Шахтаря разом з фото. Заборона на барабан. Рюкзаки на сектор не можна, а сотня комірок камери схову... хіба це мало для тисячі біло-синіх фанатів? Заборона на деякі патріотичні футболки і футболки з тризубом при вході на сектор. Прийоми на вокзалі, в місті, в закладах харчування з подальшим переписуванням даних, телефонної книги і фото біля зростоміра, деякі люди умудрялись побувати в лапах ментів по кілька разів за день. Одним словом, покращення настало! Наостанок, при спробі провести марш Донецьком кияни так і не змогли толком зібратись в одному місці - при скупченні біло-синіх більше 10 чоловік Беркут миттєво всіх пакував і віз на стадіон. 

Звичайно ж, при таких розкладах хохли були злими і фанатіли на повну катушку. Столичний клуб організував фан-потяг, тому на гостьовому секторі можна було спостерігати досить велику кількість бухої кузьми і смішних діячів фан-клубу, які дуже довго намагались розтягнути намальований ромб і махати привезеними прапорами, які нікому, крім своїх перевірених активістів, вони в руки не давали. Протягом матчу кияни використали досить багато петард, спаливши на додачу ще й кілька стробоскопів та вроцлавів. Але команда не давала приводів радіти, тому частина піро поїхала назад до Києва.

Донеччани підготувались до гри, створивши банер з написом "Шахтар" і силуетами трударів. Розгорнули його на вихід команди, коли весь стадіон прикрасило модульне шоу. Спроба підняти його під дах ледь не закінчилась провалом, коли одна з мотузок обірвалась, але банер вчасно розгорнули на секторі. і підсвітили стробоскопами. Сектор прикрашали прапори та розтяжки, а кожен з голів святкували господарі великою кількістю піротехніки. 

http://ultras.org.ua/01313.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.09.2012, 11:59
tolkoKIEW
Автор:
(tolkoKIEW)
Статус:
Начинающий писатель (138 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть