Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України як недолуге виправдання Сьоміна

2012-09-12 12:34 Не хотілось би псувати задоволення від вчорашнього матчу такими дурницями як протистояння прихильників то противників Сьоміна ...

Не хотілось би псувати задоволення від вчорашнього матчу такими дурницями як протистояння прихильників то противників Сьоміна , але...

Любов до Сьоміна і нелюбов до Блохіна штовхнула гуру секти сьомоцьомів, выдомого як Val.Dynamo на написання чергового опусу - "Англия как эликсир высокой самооценки соперников"(http://dynamo.

kiev.ua/user/Val.Dynamo/114928.html)

Суть цього твору зводиться до проведення паралелей до гри і результату Збірної України в першому матчі відбору та старту Динамо в єврокубках нинішнього сезону.

Такий собі крок на випередження аби виправдати нікчемну гру Динамо проти Боруссії та Фейенорду, показавши, що критики Сьоміна є критиками і Блохіна. Т

Які ж цілі переслідував автор?

По-перше, на фоні вдалого результату Збірної України підірвати авторитет критиків Сьоміна у відносно нейтральних читачів (використовує тези про індивідуальну майтсерність гравців, а не командну гру і заслугу тренера і тому подібне)

По-друге, завуальовано показати, що в Збірної України під керівництвом Блохіна є проблеми аналогічні з проблемами Динамо  Сьоміна. Тим самим, знову ж на базі позитивного результату Блохіна виправдати Сьоміна (паралелі між Англією та Боруссією з Фейенордом)

По-третє, не змарнував нагоди просунути власне небажання бачити Блохіна на посаді головного тренера Динамо: "Главное - не поддаваться популизму (предлагая не свойственную Блохину профессию клубного тренера), а давать раскрыться Блохину в той профессии, которая у него лучше всего получается - главный тренер сборной Украины."

І нарешті - головний фінт вухами - ненависне йому прізвисько "сьомоцьом" він вирішив перенести на своїх опонентів - критиків Сьоміна. Хоча йому, як нікому відомо, що це слово придумали на Стіні якраз для визначення пана Val.Dynamo та йому подібних.

Судячи з усього, автор вважає читачів чи то не зовсім розумними, чи то незрячими, чи то своїми учнями, яким треба вказати "шлях істинний".

Якже ж тоді пояснити маніакальне бажання показати читачам не те, що вони насправді бачили на екранах телевізоів чи безпосередньо на стадіоні?

Кожен хай вирішує для себе

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2012, 12:34
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть