Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи залишить Олег Гусєв «Динамо»?

2012-09-18 12:39 Футболіст не поспішає підписувати із «синьо-білими» новий контракт Днями «УФ» стала відома інформація, що півзахисник «Динамо» ...

Футболіст не поспішає підписувати із «синьо-білими» новий контракт

Днями «УФ» стала відома інформація, що півзахисник «Динамо» і національної збірної України Олег Гусєв не надто задоволений чинним контрактом у київському клубі. Зважаючи на той факт, що угода зі столичними добігає кінця 30 липня 2013 року, здавалося б, босам ФК на часі вести перемовини з футболістом щодо пролонгації домовленості, однак є «нюанси»…

Насамперед варто зауважити: щоби дізнатися правду, ми звернулися до дуже наближеного до обох сторін переговорів джерела (у вівторковому номері «УФ» прокоментував ситуацію й Ігор Суркіс).

І, маючи всі підстави довіряти йому, нам стали відомі певні особливості можливого діалогу між гравцем та керівництвом клубу. По-перше, Олег хоче грати саме в «Динамо» і, за умови виконання з боку клубу певних контрактних побажань, готовий якнайшвидше продовжити з ним контракт. Але заважають, як це часто буває, обставини. Передбачається, що Ігор Суркіс готовий запропонувати нові (значно вигідніші для Олега) умови угоди, однак перепоною до початку чітких перемовин стоїть певна заборгованість перед футболістом. Цитуємо джерело: «Наразі клуб виконав перед Гусєвим не всі свої обіцянки й це дещо гальмує процес. Зрештою, як і той факт, що зіркові новачки «Динамо» отримують значно більшу зарплатню, ніж Гусєв або ті ж Гармаш, Ярмоленко та інші. Конкретно: окремі новобранці отримують удвічі більше, ніж Олег (за неофіційною інформа­цією, місяч на зарплатня зірок-легіонерів складає майже по 100 тисяч доларів у кожного, а Гусєв отримує 50. Хоча головним є не це, а саме нинішнє невиконання певних умов контракту з боку клубу».

До слова, на питання про можливу зміну команди Олегом ми також отримали цікаву відповідь від нашого джерела. Так, харківський «Металіст» нібито вже півтора року активно цікавиться півзахисником і готовий запропонувати Гусєву кращі умови контракту, ніж «Динамо». Утім, сам гравець хоче залишитися в Києві.

Звісно, якщо поменшає «нюансів».

Богдан КУЦЕНКО, «Український футбол».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.09.2012, 12:39
18.09.2012, 12:39
115585 2 Buka, Dinamant
lis2205
Автор:
(lis2205)
Статус:
Опытный писатель (237 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть