Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Петр Дыминский передал бразды правления фанатам Карпат

2012-09-20 17:10 Львовский клуб стал Народной командой Сьогодні, 20 вересня 2012 року, у конференц-залі навчально-тренувальної бази ФК «Карпати» ...

Львовский клуб стал Народной командой

Сьогодні, 20 вересня 2012 року, у конференц-залі навчально-тренувальної бази ФК «Карпати» було оголошено про історичну подію у розвитку львівського клубу. Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський повністю передав управлінські повноваження клубом вболівальникам команди, про що свідчить укладений Договір з Громадською організацією «Завжди вірні».

«Основою філософії ФК «Карпати» є те, що саме вболівальники команди є найбільшою цінністю нашого клубу. Це не просто слова. Сьогодні ми зробили історичний крок, фактично передавши їм важелі управління клубом, можливість прийняття як глобальних стратегічних рішень, так і висунення поточних ініціатив. Віднині кожен вболівальник «Карпат» зможе реально впливати на прийняття тих чи інших рішень. Стратегічною метою даної реорганізації ФК «Карпати» є чітке розуміння того, що клуб не повинен залежати від приватних коштів засновників, натомість з часом здобути самостійну фінансову стабільність», – повідомив Петро ДИМІНСЬКИЙ.

Таким чином ФК «Карпати» став першим футбольним клубом в Україні, яким керуватимуть вболівальники. Тарас Павлів, голова Громадської організації «Завжди вірні», що об’єднує вболівальників «зелено-білих», розповів про те, як на ділі небайдужі до «Карпат» зможуть брати участь в управлінні клубом: «На нашому сайті та на сайті «Карпат» є інформація про те, коли працює наш офіс. Кожен уболівальник зможе прийти і поділитися своїми ідеями про те, як зробити наш клуб кращим. Ініціативні вболівальники «Карпат» постійно були рушієм пропозицій щодо роботи клубу. Відтепер найактивніші вболівальники вже на правах керуючої сторони ФК «Карпати» регулярно готуватимуть пропозиції та формуватимуть вимоги щодо діяльності клубу. Таким чином усі ініціативи вболівальників будуть розглянуті на загальних зборах клубу, обговорені, і в разі отримання більшості голосів будуть втілені у життя. Виконання даних рішень буде покладено на генерального директора клубу. Ініціативна група буде формуватись з числа вболівальників, що входять до ГО «Завжди вірні», і переобиратись шляхом голосування».

Відповідаючи про те, на якому рівні фани відтепер будуть взаємодіяти з Петром Димінським, Тарас ПАВЛІВ сказав: «Петро Димінський передав уболівальникам самодостатній європейський клуб зі стабільним фінансуванням та всією необхідною інфраструктурою для прогресу – починаючи від ідеальних умов для тренувань основної команди до постійного розвитку інфраструктури дитячо-юнацького футболу. Клуб виконує абсолютно всі фінансові зобов’язання як перед футболістами та працівниками клубу, так і суб’єктами господарчих відносин. Все те, що сьогодні є надбанням клубу, його вболівальників – заслуга виключно Петра Димінського та зусиль менеджменту клубу, який він очолює. Тому для нас принципово, щоб Петро Димінський залишився Почесним президентом клубу. Його досвід та рекомендації будуть вкрай цінними для нас».

Сам Петро Димінський зазначив, що для уболівальників, які бажатимуть отримати від нього пораду, двері будуть завжди відчиненими. Окрім того Петро Петрович зазначив, що залишатиметься інвестором клубу, поки, як зазначалося, ФК «Карпати» не стане самоокупним.

У продовжені зустрічі генеральний директор ФК «Карпати» Ігор ДЕДИШИН розповів про те, що вважає принципово нову для України модель побудови футбольного клубу перспективною та життєздатною: «Усе найкраще було придумано до нас. Приклад тієї ж «Барселони», де сосіос, вболівальники, беруть безпосередню участь в управлінні клубу, в тому числі у прийнятті кадрових рішень стосовно менеджменту, говорить про правильність подібного шляху. Ми також звернулись до подібної моделі, частково адаптувавши її. З точки зору управління клубом вкрай важливо, що відтепер усі наймані працівники клубу, незалежно від покладених на них обов’язків, відчуватимуть відповідальність за свою роботу не лише перед інвестором, як було раніше, а й перед усіма вболівальниками. Загалом нинішню подію я розцінюю як фактичне народження Народної команди ФК «Карпати».

ДОВІДКА

Акціонерами ФК «Карпати» (Львів) є Димінська Жанна Петрівна та Акціонерна компанія з обмеженою відповідальністю Крисал Холдінгс ЛТД. Кожен з учасників володіє часткою 50% у статутному капіталі ФК «Карпати». Управляючою стороною при цьому є частка Димінської Жанни Петрівни, контролююча частка – у руках Крисал Холдінгс ЛТД. У вересні 2012 року Димінська Жанна Петрівна уклала із ГО «Завжди вірні» договір про управління належної їй частки корпоративних прав ФК «Карпати» та видала відповідну нотаріально посвідчену довіреність. Згідно з договором, ГО «Завжди вірні» стають повноцінними розпорядниками частки Димінської Жанни Петрівни, головною управляючою ланкою клубу, маючи усі повноваження учасника, окрім продажу частки статутного капіталу (50%).

Ідея створення Народної команди ФК «Карпати» належить Почесному президенту клубу Петру Димінському, що очолив львівський клуб влітку 2001 року.

Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.09.2012, 17:10
Gorenici
Автор:
(Gorenici)
Статус:
Читатель (43 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть