Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо де ти? Ми вже за тобою заскучили....

2012-09-23 21:29      Що це твориться? Де гра? Де витрачині мільйони? Я пишу це без будь-якого настрою, ...

     Що це твориться? Де гра? Де витрачині мільйони? Я пишу це без будь-якого настрою, навіть не допомагають пісні про "Динамо".

   Я вболіваю за київський клуб із 9 років(зараз мені 16) і я пам'ятаю такі провали тільки в сезонах 2006\2007 та 2007\2008. Тоді "Динамо" також програвало із рахунками : 4:1, 3:1 і тому подібне.

Але тоді такі невдачі були лише в ЛЧ, в УПЛ Києвляни показували непоганий футбол і мали досить гарні результати. В той час із цих програшів нічого трагічного не робили, мовляв , молода команда яка ще будується. Справді, потім все налагодилося. Але знову настав той час...

Мені щиро прикро за те, що зараз відбувається в кращому клубі світу. Я його люблю і любитиму до кінця свого життя, і гадаю, що свою любов передам і своїм дітям. Але я люблю "Динамо" , а не Сьоміна....Сьомін..На мою думку,  на данний момент це найглибша проблема "Динамо". Так, ми всі його полюбили після його успіхів в Кубку  Уєфа, але коли то було? Вже пройшли ті часи, коли ми затамувавши подих чекали гри "Динамо" щоб просто насолодитися грою  свого улюбленого клубу. Але Сьомін пішов назад в Локо і в "Динамо" знову почалися негаразди. Про Газаєва не буду розказувати більш детально, всі і так все добре пам'ятають. Він зробив тільки один плюс - відкриття Ярмоленка. Після повернення ЮрПалича і перемогами над "Бешикташем" гадалося, що ось воно, це "Динамо" яке ми чекаємо. Але ні , Дядько Юра почав розповідати, що потрібно ще багато працювати.. І що дядьку, напрацювали? Краще б сильно не лізли із своїм захистом в той більш менш атакуючий футбол , що будувався в "Динамо". І знову пішло поїхало....Немає насолоди, зате є острах і хвилювання.Зараз, дивлячись  гру ФКДК в серйозних матчах я переживаю  щоб вони не програли із великим рахунком і не опозорили свої Велике ім'я . Мій вердикт: Дякуємо Вам вельмишановний Юрій Павлович Сьомін за ті моменти щастя які Ви для нас зробили в 2009 році. Але час іде і футбол прогресує кругом ...тільки не в "Динамо". Нам потрібен новий тренер і це не Ви.. "ДИНАМО" - ЦЕ МИ, а не "Динамо" - це Ви...

Команду потрібно чистити із коренів. Зовсім недавно головна перспектива українського футболу - Андрій Ярмоленко сказав , що в "Динамо" немає лідер. Андрійку, немає лідера? Чи можливо ти дав натяк , що лідер ти?! Немає Михалика, немає Гусєва, НЕМАЄ САШО? Думай про клуб, а не про себе. Надпис на грудях набагато важливіший за напис на спині. Пам'ятай про це, ти чудовий гравець і всього тобі найкращого бажаю. Я тебе поважаю і люблю але думай будь-ласка про команду і передай це свої товаришам.

Можна досить багато надати прикладів подібних до приклада Ярмоленка, але я зупинюся на цьому. Я щиросердечно бажаю успіхів "Динамо" і хорошої гри.

Ми це "Динамо", "Динамо" це ми! 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2012, 21:29
VolSHeBniK17
Автор:
(VolSHeBniK17)
Статус:
Начинающий писатель (60 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть