Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо - понад усе!

2012-09-23 21:29 Пишу рідко, але вже накипіло. Щемить на серці. Невже це відбувається з НАШОЮ КОМАНДОЮ! Щойно закінчилось ...

Пишу рідко, але вже накипіло. Щемить на серці. Невже це відбувається з НАШОЮ КОМАНДОЮ!

Щойно закінчилось ще одне знущання над моїм улюбленим клубом! Скільки можна? З часу мого свідомого уболівання за ДК (1973) такої убогості не памятаю. З командою щось твориться страшне.

Сьогоднішній матч дивився майже без емоцій.

У душі були сподівання на більш-менш пристойну гру. Проте сподівання виявилися марними. Дуже прикро. Прикро не тільки від рахунку, а від УБОГОСТІ гри. Гру ставить тренер, але у нас є якийсь тип, який займає цю посаду, справно отримує свої мільйони, а перед матчами хреститься на іконку, просячи допомоги у Бога. Гидко на це дивится. Майбутнього з ним нема!!! Цей Локомотив везе нашу команду назад. ШД роздягнув цих "майстрів" як сам хотів. Ба ще й два голи подарували донецьким бразільцям бразільці київські.

Давайте зупинимо падіння. Проте це буде важко, бо НАРОДНА команда стала власністю однієї сімї. Ми вдячні за те, що вони відродили команду і витягли з банкротства. Проте, якщо раніше старший брат зумів підняти до висот, то молодший протягом десяти останніх років робив усе можливе, щоб позбутися статусу гранда українського футболу.

Вершина діянь менеджменту клубу - повернення ЮПС. Треба було читати розумні книги перед тим, як повертати його з Москви. Звичайно, ми не знаємо клубної кухні, але всім зрозуміло, що так продовжуватися не може.

Потрібно поставити когось з наших динамівських ветеранів і дати йому можливість попрацювати так довго, як президент терпить цього гастарбайтера. Чому для варягів довіра є, а для своїх нема. Прізвища всім відомі. А може вони такі амбітні, що хочуть приймати рішення без вказівок президента клубу. Якщо наш президент просидів кілька років поряд з Метром на лавці, то вважає, що він розуміє у футболі більше Михайличенка, Блохіна, Яковенка. Ці люди амбітні і самостійні, тому вони не будуть тренерами ДК при цьому президентові.

Мій блог - крик з глибини душі. А ще більше болить, що сам я і тисячі таких як я не можемо нічого вирішити.

Невелика радість для мене - не бачити ганьби моєї улуюбленої команди - бо через кілька тижнів відбуваю у відрядження і зможу дивится ігри тільки у записі. Дуже сподіваюся, що буде на що дивится.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2012, 21:29
23.09.2012, 21:29
116605 2 shayen99, DK_lady
Malyi61
Автор:
(Malyi61)
Статус:
Начинающий писатель (105 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть