Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нажаль, Коньков пішов не тим шляхом

2012-10-01 20:04 На сайті http://www.ua-football.com з’явилась публікація (http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5069a0c7.html) про за яву Конькова з приводу матчу Шахтар - Дніпро. На жаль ...

На сайті http://www.ua-football.com з’явилась публікація (http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5069a0c7.html) про за яву Конькова з приводу матчу Шахтар - Дніпро. На жаль з тексту публікації не зрозуміло чи це повний текс чи "нарізка". Але з того, що є можна зробити декілька висновків.

І нажаль всі вони не на користь нового керманича ФФУ.

1. Відразу впадає у вічі перекладання відповідальності на Коліну. Мов він відповідає за суддівство, тому він не хай і віддувається. Така позиція в сучасних умовах просто не допустима. Адже головне завдання керманичів футболу зняття не спортивного протистояння між клубами, забезпечення спортивних принципів у визначенні переможців, очищення футболу від негативних факторів (договірні матчі, підкуп і тиск на суддів, підвищення культури на стадіонах). В самій заві я не побачив принципової позиції Конькова.

2. Лист Коліни подано нарізками, що дуже нагадує мені "совок", коли цитати з робіт Леніна нарізались на будь яку тематику. Не вже важко привести лист повністю. Склалося враження, що витяги з листа зроблені тільки ті, які "зручні" для "Шахтаря".

3. Коньков зовсім не зупинився на інших фактах. А саме на поведінці окремих футболістів. Не було вказано чи будуть взагалі розглядатись ці епізоди.

4. Загальна суть документу зводиться до виправдання всього, що сталось. Можна зробити висновок, що нового керманича ФФУ такі речі цілком влаштовують.

Ось такі сумні думки приходять читаючи заяву Конькова. На жаль чуда не сталося. Коньков і все ФФУ повністю підконтрольні Ахметову. Надалі конфронтація тільки посилиться. У все це не на користь українському футболу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2012, 20:04
timafan
Автор:
(timafan)
Статус:
Начинающий писатель (110 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть