Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Структурні зміни в ФК «Карпати»

2012-10-05 15:23 У реорганізації структури спортивного департаменту ФК «Карпати» поставлено крапку. На відповідальні посади керівництво клубу за погодженням ...

У реорганізації структури спортивного департаменту ФК «Карпати» поставлено крапку. На відповідальні посади керівництво клубу за погодженням ГО «Завжди вірні» запросило відомих в Україні та за її межами спеціалістів.

Посаду віце-президента ФК «Карпати» відтепер обійматиме Віктор ВАЦКО – відомий футбольний фахівець, один з найкращих українських телекоментаторів.

Він відповідатиме за скаутську роботу, селекційну та трансферну діяльність клубу, а також його промоцію та імідж. Уперше в історії ФК «Карпати» у клубі було створено скаутський відділ, який очолив відомий у недалекому минулому гравець «зелено-білих» Юрій БЕНЬО.

Спортивним директором клубу призначено 44-річного спеціалістаМихайла ГУЛОРДАВУ, який народився у Сухумі і є громадянином України. Михайло Гулордава – вихованець абхазького футболу, залучався до юнацьких збірних Радянського Союзу, через травму у юному віці був змушений завершити футбольну кар’єру. З 2007 по 2012 рік – агент ФІФА.

Відбулися зміни і в структурі дитячо-юнацького футболу. Так, директором СДЮШОР «Карпати» призначено Ігоря САВИЦЬКОГО, колишнього президента та генерального директора баскетбольного клубу «Політехніка-Галичина», а директором клубної Академії заслуженого тренера України Юрія ДЯЧУКА-СТАВИЦЬКОГО, який неодноразово тренував головну команду «зелено-білих». Куратором дитячо-юнацького футболу, який впроваджуватиме методику навчально-тренувального процесу та відповідатиме за його організацію, призначено іспанського фахівця ОСКАРА ГАРРО ПІНЬЄРО. У нього є серйозний досвід роботи на різноманітних керівних та викладацьких посадах у європейських футбольних клубах та академіях.

Реорганізація спортивного департаменту клубу зачепила і тренерський склад. Про зміни в головній та молодіжній командах, що відбулися раніше, уболівальникам вже відомо. Головному тренеру «Карпат»Ніколаю КОСТОВУ (Болгарія) допомагають його співвітчизники – асистенти Веселін АТАНАСОВ таНеделчо МАТУШЕВ, а також словенський тренер з фізпідготовки Мартін МАГІСТЕР. Молодіжну команду очолюють хорватський тренер Ігор ЙОВІЧЕВІЧ і його помічник Роман ЗУБ.

Повністю змінився тренерський штаб у юніорській команді. Відтепер її очолюватиме болгарський спеціаліст Радослав БОЯНОВ, якого рекомендував Ніколай Костов. Допомагатиме йому Андрій ТЛУМАК, який повернувся до рідного клубу на тренерську роботу. Попереднім наставникам юніорівВолодимиру БЕЗЗУБ’ЯКУ та Любомиру ВОВЧУКУ було запропоновано очолити дитячі команди СДЮШОР та Академії, на що вони відповіли згодою.

Окрім того, з’явилися перші плоди управлінської діяльності ГО «Завжди вірні». За їхньою ініціативою у клубі було створено новий відділ, що складатиметься з активних фанів і займатиметься роботою з уболівальниками. До обов’язків відділу входитиме не лише залучення уболівальників на стадіон, але й організація та промоція матчів «Карпат». 

Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.10.2012, 15:23
05.10.2012, 15:23
119053 0
FCKLandFCDK
Автор:
(FCKLandFCDK)
Статус:
Начинающий писатель (106 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть