Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олег Блохін

2012-10-06 17:56 Новина, що кумир мого дитинства і юності попав у лікарню просто шоку впала мене. Другий день ...

Новина, що кумир мого дитинства і юності попав у лікарню просто шоку впала мене. Другий день не можу прийти до тями. Це найгірша новина, яка могла бути для мене. Я так радів, коли погнали сьому і компанію, а призначили Олега Володимировича Блохіна. Я тоді сказав собі - нарешті буде порядок! І перші матчі під проводом ОВБ підтвердили правильність рішення.

 Як це могло трапитися? Чому саме він? Емоційний стрес за останні дні не міг не вплинути на його стан. Крім того, ще так звані експерти та інші "любі друзі" підливали масло у вогонь. 

Люди, БІЙТЕСЯ Бога! Не обзивайте людину, яка зробила вибір, до якого прагнула можливо все життя страшним словом "зрадник". Бо не зрадник він. Він не зраджував Батьківщину, не зраджував своєї сім'ї, людина просто здійснила свою мрію працювати у команді, яка зробила його тим Блохіним, якого знає увесь світ.

Він захотів своєю працею віддячити СВОЇЙ КОМАНДІ, тим паче, що гастарбайтери довели її майже до ручки. А скільки вою піднялося, коли ті типи побачили, що Динамо повернуто додому того, хто чекав цього повернення найбільше. Коли це відбулося то ці шавки і п'єси почали гавкати і вити так, як би їм хтось хвости прищемив хвірткою.

Я вірю, що Олег Володимирович швидко одужає і повернеться на капітанський містом рідного Динамо! А команда повинна підтримати свого тренера перемогами на час його відсутності. 

Виздороалюй якнайшвидше Олеже Володимировичу! З Вами багатомільйонна армія справжніх болільників Динамо по всьому світу! Хай Господь Бог допоможе Вам перемогти недуги і з новими силами вести Динамо Київ до перемог!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2012, 17:56
06.10.2012, 17:56
119203 4 alyar, didusj, Play, Alexandr_SP
Malyi61
Автор:
(Malyi61)
Статус:
Начинающий писатель (105 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть