Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А щож ви хотіли?-цеж Ярмоленко!!!

2012-10-07 20:47 Ярмоленко класний гравець!!!Я завжди буду його захищати!!! Цей блог звернений насамперед до людей молодих віком,які можуть ...

Ярмоленко класний гравець!!!Я завжди буду його захищати!!! Цей блог звернений насамперед до людей молодих віком,які можуть оцінювати тільки деякими діями у нападі - або якщо не забив то ти ноль...Так оцінюють багато хто на сайті!Але якщо Ярмоленко лідер в команді або хочаб один з лідерів? І ясно що в чемпіонаті суперники знаючи про загрозу яку несе в собі гравець то вони його вивчили і вивчили всі його рухи на полі ,знають про кожен маневр його і проти нього будуть грати персонально і будуть його блокувати не дадуть йому зіграти і якщо тренера нашої команди не бачуть цього і не найдуть тактичних змін- адже ж можна зробити так щоб Ярмоленко лише імітував напад а сам витягував би на себе захист суперника і бистрим пасом відав би на ближнього щоб той вже зробив акцентовану передачу для взяття воріт?

! Я думаю що в майбутньому це має практикуватись нашими тренерами!

Вот Крістіано Роналдо гравець зірка з уймою нагород ,тепер скажіть невже у нього не було таких або й гірших матчів навіть за Реал думаю що знайдемо повно - бо він лідер у його вивчили і прощитують його также само виключають на полі як і Ярмоленко,так і Месі виключають тай взагалі так буває що гравців вичають вдосконало і виключаютьтак як ті гравці несуть найбільшу загрозу для суперників і через них ідуть акценти атак ,найбільш передач виконуються на таких гравців як Ярмоленко!і нема нічого дивного і зазорного в цьому!

Завжди на горіхи також дістається кумирам і їх зачасту готові зразу й продавати і ображати! але запитайте у себе є у нас ще один такий Ярмоленко?-ні!!!Хтось бере на себе зараз лідерство щоб Ярмоленко увійшов у тінь?-ні і щераз ні!!! а тут це дуже жаль бо якщо продадуть Ярмоленко то вже через декілька турів без нього ми станемо меньш потужними як це можливо трохи відчувалось після відходу Єрьоменко але Ярмоленко це ще більше бо навіть лише по позиціях Ярмоленко впереді і голів більше і важливіших забивав!тай для мене Ярмоленко набагато сильніший і можливо він стане колись сильнішим ніж Шева але це лише припущення бо як на мене старання у Ярмоленко дуже високе це не балабол і не сачок на полі!!!!!

Думаю якби не Шахтар з своїм набором всього не доброго що внас є у футболі але це загалом лише припущення яке ніким недоведено то якби не все це і також перші місця Шахтара то Мабуть Ярмоленко не раз удостоювався б номінації найкращого гравця Чемпіонату України!!!!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2012, 20:47
07.10.2012, 20:47
119389 2 andruha_ha, shkiper_za_DK
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть