Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Колліна не побачив суддівських помилок у матчах "Шахтар" - "Дніпро"

2012-10-09 14:46 9 жовтня у Києві відбувся прес-клуб куратора українського футбольного суддівства П'єрлуїджи Колліни, під час якого він ...

9 жовтня у Києві відбувся прес-клуб куратора українського футбольного суддівства П'єрлуїджи Колліни, під час якого він прокоментував спірні суддівські моменти у матчах лідерів українського футболу

Нажаль сподівання вболівальників, що Колліна лишається неупередженим, і арбітр матчу Шахткр-Дніпро буде покараний, не виправдалися.

 

ШАХТАР - ДНІПРО - 2:1.

Епізод з рукою Чеберячка 

Руки гравця "Дніпра" широко розставлені у повітрі (і не слова, що гравець знаходився спиною до м'яча). Відбувається контакт руки з м'ячем. Тому рішення вважати цю гру рукою було правильним.

Епізод з рукою Кучера

У випадку з Кучером його рука знаходиться перед корпусом в нормальному положенні. І вважати це ненавмисним і безкарним - теж правильне рішення. Ви, звичайно, можете бути незгодні з моєю відповіддю. Я відповідаю за арбітрів. У той день, коли ви будете виконувати мою роботу, ваша думка буде мати більшу вагу. Це - сучасне трактування гри рукою. Футбол - демократичний і всі можуть мати свою думку. Я не збираюся вас переконувати. Я кажу про правильне сучасноме трактування. У всьому світі, не тільки в Україні. Якщо ви не згодні, це не моя проблема. Арбітр може припускатися помилок, таке трапляється. Але якщо я покажу арбітрам ці два епізоди, то скажу їм: перший епізод - карний, другий - ні.

Друге попередження Чеберячку (епізод з пенальті)

Мені здалося, що це гра у волейбол. Але тут ми говоримо про футбол. З 1 червня 2012 року винесення попереджень по грі рукою повинні проводитися, якщо ця гра перешкоджає суперникові володіти м'ячем. Де б це не сталося на полі. Якщо гра рукою перешкоджає забиттю гола або ж відбувається позбавлення можливості суперника забити м'яч - повинне послідувати вилучення. Гра рукою на лінії воріт - червона картка. Якщо є "явна можливість" забити - червона, немає "явної можливості" - жовта картка. Удар головою в бік воріт - є воротар, який може відбити, гравець грає рукою - жовта. У конкретному випадку арбітр дав картку не за протести. Він можливо оцінив, що удар був по воротах. І він прийняв таке рішення. Слід зазначити, що йому насправді було б набагато простіше призначити пенальті і не давати жовту. Це було б більш простим рішенням. Але він був переконаний, що м'яч летить у ствір воріт, і прийняв таке рішення. Рішення прийнято на полі арбітром за 0,1 секунди. І він був переконаний у тому, що він робить.

ВІДЕО ВСІХ МОМЕНТІВ МАТЧУ ШАХТАР - ДНІПРО - http://tsn.ua/video/video-novini/shahtar-dnipro-2-1-videoanaliz.html?page=17&items=4201&type=6.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2012, 14:46
Vano84
Автор:
(Vano84)
Статус:
Начинающий писатель (177 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть