Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Арсенал Б.-Ц. остается!!!

2012-10-09 18:00 У багатьох засобах масової інформації, у тому числі електронних, останнім часом поширилася інформація щодо зняття ФК ...

У багатьох засобах масової інформації, у тому числі електронних, останнім часом поширилася інформація щодо зняття ФК «Арсенал» Біла Церква зі змагань серед команд клубів ПФЛ. Дійсно, ситуація з фінансуванням у клубі, а також внутрішні стосунки мало не призвели до втрати ФК «Арсенал» професіонального статусу. Протягом останніх трьох днів розв’язання цієї проблеми стало основним предметом діяльності президента та Адміністрації ПФЛ. Постійно велися переговори з керівниками клубу та федерації футболу Київщини з приводу пошуку можливих партнерів фінансування участі команди у змаганнях. Дійсно, втрата найбільш стабільного у фінансовому відношенні клубу могла б стати болючою для професіонального футболу.

Сьогодні, 9 жовтня 2012 року, відбулася остання зустріч президента ПФЛ Мілетія Бальчоса із головою Київської обласної державної адміністрації, головою федерації футболу Київської області Анатолієм Присяжнюком, заступником голови федерації футболу Київської області Олександром Тютюном та підприємцем Андрієм Засухою. За результатами переговорів Андрій Засуха дав згоду фінансувати навчально-тренувальний процес та участь команди «Арсенал» у змаганнях серед команд клубів першої ліги. Після цього протягом останньої години президент ПФЛ Мілетій Бальчос та Андрій Засуха провели у Білій Церкві зустріч з президентом ФК «Арсенал» Юрієм Горобцем, де обговорили основні юридичні аспекти матеріального забезпечення команди. В цілому сторони дійшли згоди. В цей час проходить остаточне узгодження дій з підготовки команди до завтрашнього матчу з київським «Динамо-2», який відбудеться о 15.30 год. на стадіоні «Трудові резерви» у Білій Церкві.

 

источник -  сайт ПФЛ - http://pfl.ua/football_news.php?readmore=6264

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2012, 18:00
Angry_rabbit
Автор:
(Angry_rabbit)
Статус:
Наставник (2389 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть