Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Українські ультрас: "Волю Павличенкам!"

2012-10-10 13:59 Те, що з приходом нової влади український суд зник як інстанція — не новина. Здавалося б, ...

Те, що з приходом нової влади український суд зник як інстанція — не новина. Здавалося б, як ще можна себе дискредитувати? Втім, наша Феміда знає, як це робити.

Дмитра та Сергія Павличенків минулого тижня було звинувачено в убивстві судді Зубкова, за що вони отримали суворе покарання. Батько Дмитро отримав довічне ув'язнення, а син Сергій, який був членом ультрас-руху київського "Динамо" — 13 років.

Попри те, що суд не відповів на низку важливих запитань під час слідства, чоловіків таки було засуджено.

Під час слідчих дій не було знайдено знаряддя скоєння злочину, свідки не впізнали у підозрюваних убивць судді Зубкова, а також заявили в суді про те, що на них тиснули слідчі, аби вони таки їх "упізнали". Втім, суд визнав їх винними у вбивстві, якого, як вони запевняють, не скоювали.

Вражає у цій ситуації те, що Павличенки — постраждала сторона. Свого часу вони скликали прес-конференції, сигналили у різноманітні ЗМІ про те, що у них несправедливим чином намагаються забрати помешкання. І таки забрали руками все того ж судді Зубкова. Для чого було Павличенкам, які вели відкриту війну через мас-медіа з цим суддею, його ж убивати?! Та суд пішов найлегшим шляхом, взявши те, що було на поверхні.

Акцію солідарності з фанатами київського "Динамо" провели фактично всі ультрас-рухи України, включно з іграми наших команд у єврокубках. Повісити банер із написом "Волю Павличенкам", або ж розтягнути його на секторі виявилось архіпроблематично у всіх містах — міліція тут же вступала у бійку з фанатами і намагалася по-злодійському виривати банера (як це було в тому ж Запоріжжі, наприклад).

Та акція не завершується. Ультрас "Динамо" заявили, що відтепер і до моменту, поки Сергія та Дмитра не буде звільнено, а винуватців їхніх страждань суворо покарано, всі їхні дії проходитимуть під єдиним гаслом — "Волю Павличенкам!". Ультрас обіцяють зробити все можливе для того, аби привернути увагу української та світової громадськості до цього випадку.
"Будь-які кроки на цьому шляху ми вважаємо законними, адже правосуддя в Україні більше не існує, тож свою свободу громадяни мають захищати власноруч",— йдеться у повідомленні фанатів "Динамо".

Детальніше про справу Павличенків можна дізнатись із сюжету програми "Знак оклику!" з телеканалу "ТВі".

http://bfootball.com.ua

P.S. у вказаному джерелі, ще є фото, не знаю як вставити.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2012, 13:59
10.10.2012, 13:59
119815 2 serg_75, vd65
lex.89
Автор:
(lex.89)
Статус:
Начинающий писатель (100 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Шеффилд Юнайтед Бернли 0 : 0   20 апреля 17:00
Лутон Таун Брентфорд - : - 20 апреля 17:00
Чемпионат Испании Райо Вальекано Осасуна - : - 20 апреля 17:15
Чемпионат Украины Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть