Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Учітеся, брати мої, думайте, читайте...

2012-10-13 11:08 Матч з молдаванами добавив тем для дискусії. Незадоволення гравцями, тренерами сильно зросло після вчорашнього матчу. Особливістю ...

Матч з молдаванами добавив тем для дискусії. Незадоволення гравцями, тренерами сильно зросло після вчорашнього матчу. Особливістю збірної є той факт що в команді грають тільки гравці що є громадянами даної держави (про натуралізацію краще промовчати). Україна не Іспанія, не Бразилія і не Німеччина. В плані футбольного господарства і як наслідок наявності висококваліфікованих гравців ми допоки в ролі наздоганяючих.

Це Дель Боске чи Йоахім Льов може вибирати гравців під модель ведення гри, в Україні ж ситуація така що Блохін, Баль чи Маркевич змушені формувати гру саме таким чином щоб реалізувати на полі кращі якості наявних гравців. Дана ситуація призводить до того що Гусєв при потребі грає правого захисника, в основі з Молдовою виходить три центрхави. Є дискусія про те що в вчорашньому матчі необхідно було випускати Мілевського і Девіча в основі, або принаймі з початком другого тайму, але шановні гляньте на кількість проведених хвилин даними гравцями на полі в складі свої команд в чемпіонаті України, в євроматчах і забиті голи. 

   Неварто називати гру позором. Бажання було грати у всіх, у когось більше, у когось менше, але перемогти бажали всі. Нічия не трагедія в даній ситуації. Трагедія це матчі з Словенією, Грецією. 

  Всіми шанований Лобановський в своїй книзі зазначав:..

Насчет «обязанности» выиграть. Мне это напомнило, как в 1974, если не ошибаюсь, году нам предъявляли претензии: почему вы не выиграли у кишиневской «Нистру», как вы могли проиграть такой команде? Позор! Но мы не ставили перед собой локальную цель – выиграть именно у «Нистру». Задача наша в том сезоне была несколько иной – победить в чемпионате и Кубке СССР. При чем здесь «Нистру»? Кишиневцы были одним из многочисленных наших соперников, им удалось исключительно хорошо подготовиться к матчу с киевским «Динамо» – сверхраздражитель! – и выиграть 1: 0. Потом, правда, когда все закончилось, выяснилось, что мы со своей общей задачей справились, а «Нистру», решив локальную, отправилась в первую лигу, имея в активе победу «аж над самим чемпионом».......

.....

дивіться ширше. завдання стоїть в виході на ЧС14. впевнений що є графік набору очок, і якщо одне очко в Лондоні було незаплановати то маємо +1, а нічия з молдаванами -2, на виході -1. 

вболіваємо за Україну разом, бо це Наша країна, і НАША збірна, а країну як відомо не вибирають

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.10.2012, 11:08
13.10.2012, 11:08
120213 0
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4957 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть