Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про що може мріяти володар золотого унітаза?

2012-10-17 01:42 Тільки про золоту вану чи там шафу зі слонової кістки. Власне вчора збірна Україна складена з ...

Тільки про золоту вану чи там шафу зі слонової кістки. Власне вчора збірна Україна складена з володарів золотих унітазів програла збірній, в якій жодного золотого унітазу немає. Вчора так звані українці програли просто команді робітників.

У чорногорських робітників вчора був робочий день. В складі однієї команди грали зірки з серії А, хлопці з Азії, хлопці з нонейм клубів Європи.

Воротар з Угорщини - нападник з Кореї, декілька хлопців з Серії А! Ті хто грають в Італії вже пограли в свої "кореях". Ті хто ще грають в Кореї чи Угорщині знають за що грають. Покажеш себе - зміниш рідний ФК Чукарічкі на Андерлехт. Розтовкаєш і там таких самих заробітчан - на тебе чекають десь в Тулузі чи Майнці. Так, здебільшого таких гравців не хоче Мілан (тонкий натяк на Ярмоленка), але такі гравці всю свою кар'єру за щось боротимуться. За право покинути Чукарічкі, а потім за право до них не повернутися... Це збірна мужиків, які ходять полювати на мамонта - комусь везе більше і він грає в Фіорентині як Йоветіч, а хтось "наполював" поки тільки на місце в корейській команді. Але обидва знають точно - вони не хочуть назад в рідні "чукарічкі"...

А що трапилося в Україні? Уявіть собі, що в Чорногорії місцеві багатії почали вкладати гроші в місцеві клуби. Молодий Йоветіч, ледь навчившись бити по м'ячу, отримав зарплатню більше ніж в Андерлехті, Майнці чи Тулузі. Власне на цьому Йоветіч-футболіст і закінчився - більшого він ніде не отримає. Для більшого треба бути Мессі, а з меншим талантом можна спокійно грати в іншому місцевому гранді (не склалося в Динамо чи Шахтарі - ну будеш грати дещо за менші гроші в Кривбасі чи Волині)

Отримуючи більше за гравців Андерлехта чи Майнца, місцевий "йоветіч" наврядчи буде грати власне краще за гравців Андерлехта чи Майнца - в нього нема стимулу розвиватися. Його ніхто не викине з команди ("йоветічей" замало). В нього нема загроз! (ліміт на легіонерів) В нього є золотий унітаз... В цьому проблема...

В чому феномен Блохіна? Що будь-якому місцевому "йоветічу" на його золотий унітаз він міг відповісти своїм Золотим М'ячем! Після цього "йоветіч" на одну-дві гри забував про свій унітаз та починав грати... Точніше він починав вчитися грати, і тут виявляється, що хлопці з Чорногорії вже все бачили... І такі атаки, і такі фінти, і забігання, і стіночки і таке інше... Все це не працює чи працює не так вдало як в рідному чемпіонаті, а перебудувати свою гру протягом поєдинку чи вигадати щось нове "йоветіч" вже не в змозі - давить золотий унітаз.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.10.2012, 01:42
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Италии Эмполи Наполи 1 : 0   20 апреля 19:00
Чемпионат Испании Валенсия Бетис - : - 20 апреля 19:30
Чемпионат Германии Унион Бавария - : - 20 апреля 19:30
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Арсенал - : - 20 апреля 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть