Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не заради критики

2012-10-18 19:34 Хочеться всетаки привернути своїх соратників по вболюванню за нашу національну збірну України до думки що ми ...

Хочеться всетаки привернути своїх соратників по вболюванню за нашу національну збірну України до думки що ми вболівальники взмозі вплинути на патріотичність нашої команди і безпосередньо на самих гравців!

Ми можемо скандувати з трибун звернення до наших гравців : "Той хто сьогодні прийшов грати за національну збірну України,пам*ятай що ти надія цій трибуні і тій мільйоній армії закоханих у тебе вболівальників які не змогли сюди потрапити,зіграй для нас 95 хвилин до фінального свистка і усі хто прийшов вболівати в цей день за тебе забудуть про свої проблеми і свої щасливі усмішки даруватимуть тобі і складатимуть про тебе серенади!

Хотя напевно скандування має бути чуть коротшим і більш запам*ятовним то тоді нехай мій блог буде ідеєю і хай створить конкурс на най краще скандування якеб змогло вплинути на психологію наших гравців що уже грають і на тих хто потім приходитиме у збірну.

Здоров*ю це не шкодитиме а вот адреналін в крові підніме,це я гарантую бо це скандування і любов толпи визнала мабуть ще стародавня Греція коли влаштовувала ігри гладіаторів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.10.2012, 19:34
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть